Γλυφάδα, Αργύρης Θεοδωρόπουλος στο AQF24 για την κλήρωση του Champions League: «Θα προσπαθήσoυμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες για να βρούμε ομοιογένεια»

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός για τις επερχόμενες αναμετρήσεις του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Champions League κόντρα σε Εθνικό Πειραιά, Νανσί και Καταλούνια!

by Κώστας Παππάς

H Γλυφάδα και ο Εθνικός Πειραιά βρέθηκαν αντίπαλοι στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Champions League γυναικών, μετά την κλήρωση που έγινε στη Βάρνα.

Όσον αφορά το format, 14 ομάδες θα πάρουν μέρος στα προκριματικά, που θα γίνουν το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου και οι οκτώ θα συνεχίσουν στους ομίλους της φάσης των «16», όπου ήδη περιμένουν ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός αλλά και ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Aquafeed24 επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας των νοτίων προαστίων, Αργύρη Θεοδωρόπουλο, προκειμένου να μας δώσει την δική του οπτική για την κλήρωση της Γλυφάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο 45χρονος τεχνικός και Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ομάδα των Κορασίδων στο Ζάγκρεμπ, αναγνώρισε την μεταβατική χρονιά που θα διανύσει ο σύλλογος ελέω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ, όμως όπως τόνισε, οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αυτού του επιπέδου θα βοηθήσουν τις παίκτριες του να βρουν την απαραίτητη ομοιογένεια μέσα στο νερό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ AQF24

«Το κομμάτι της Ευρώπης δεδομένου ότι θα έχουμε πολύ νέα σε σύνθεση και νεανική σε ηλικία ομάδα, κυρίως θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε ομοιογένεια και εμπειρία για τη συνέχεια . Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για να βρεθούμε στην επόμενη φάση.»

You may also like