Τους αντιπάλους του στην προκριματική φάση του Champions League θα μάθει το πρωί της Παρασκευής (14/8, 12:00) ο Παναθηναϊκός, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου.
* Το γκρουπ 5 έχει δύο ομάδες. Όταν κληρωθεί μία από αυτές, το γκρουπ 6 (A‑B‑C) καθορίζει σε ποιον όμιλο θα μπει, ώστε ένας όμιλος να γίνει τελικά 4άδα.
Το σύστημα της κλήρωσης
Η διαδικασία της κλήρωσης προβλέπει αρχικά την τοποθέτηση των τριών διοργανωτών στους ομίλους Α, Β και Γ. Στη συνέχεια, οι ομάδες των επόμενων γκρουπ θα τοποθετούνται διαδοχικά στους τρεις ομίλους, καλύπτοντας τις διαθέσιμες θέσεις.
Υπάρχει, ωστόσο, ένας ειδικός περιορισμός για το τέταρτο γκρουπ. Αν το τρίτο slot του Ομίλου Α έχει ήδη καταληφθεί από διοργανώτρια ομάδα, η ομάδα που θα κληρωθεί δεν μπορεί να τοποθετηθεί εκεί και μεταφέρεται στην αντίστοιχη διαθέσιμη θέση του Ομίλου Β ή Γ.
Μετά την κλήρωση του πέμπτου γκρουπ, το έκτο γκρουπ, το οποίο αποτελείται από τις επιλογές Α, Β και Γ, θα καθορίσει σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθεί η δεύτερη ομάδα του γκρουπ 5. Με αυτόν τον τρόπο θα προκύψει ο ένας όμιλος των τεσσάρων ομάδων.

