Τεχνική: Πανελλήνιο ρεκόρ Παγκορασίδων Β’ από την Ευανθία Ελευθεριάδου στα 200 μ. επιφάνεια

by Aquafeed 24

Τεχνική: Πανελλήνιο ρεκόρ Παγκορασίδων Β’ από την Ευανθία Ελευθεριάδου στα 200 μ. επιφάνεια

Η Ευανθία Ελευθεριάδου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της 5ης αγωνιστικής ενότητας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’.

Η νεαρή αθλήτρια των Δελφινιών Ξάνθης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουλίου, κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, η οποία διεξάγεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η Ελευθεριάδου αγωνίστηκε στα 200 μέτρα επιφάνεια και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε χρόνο 1:42.58, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας Παγκορασίδων Β’.

Η επίδοσή της αποτέλεσε τη σημαντικότερη στιγμή της πρωινής αγωνιστικής ενότητας και επιβεβαίωσε την ιδιαίτερα δυνατή παρουσία των Δελφινιών Ξάνθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες συνεχίζονται στο Ποσειδώνιο με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από συλλόγους όλης της χώρας, ενώ οι νεαρές ηλικίες εξακολουθούν να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και νέα πανελλήνια ρεκόρ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

You may also like