Κολύμβηση: Η Αλεξανδρούπολη επιλογή για προετοιμασία 28 κολυμβητών της Εθνικής ομάδας

by Aquafeed 24

Κολύμβηση: Η Αλεξανδρούπολη επιλογή για προετοιμασία 28 κολυμβητών της Εθνικής ομάδας

Στην Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία 28 κολυμβητές της Εθνικής ομάδας

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από τις 13 έως τις 19 Απριλίου το κλιμάκιο προπονητικής προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, με τη συμμετοχή 28 αθλητών και αθλητριών από σωματεία όλης της Ελλάδας.

Η συγκέντρωση αποτελεί μέρος της αγωνιστικής προετοιμασίας, σε μια περίοδο όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές διοργανώσεις και ευκαιρίες επίτευξης ορίων.

Οι αθλητές και αθλήτριες

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Νεφέλη Μπιλανάκου

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Δανιήλ Γιουρτζίδης, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Ευφροσύνη Μεγαλοοικονόμου, Γιάννης Πετράκης

ΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Στέργιος Καρβονίδης

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δημήτρης-Παναγιώτης Αγγουράς

ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Σοφία Καραγιαννάκη

ΝΗΡΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τερέζα Κουρτέση

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Ναταλία Βαγγοπούλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Φίλιππος Ανδριαδάκης, Παναγιώτης Βλαχογιαννάκος, Χρήστος-Ιωάννης Διαμαντής, Στέργιος-Μάριος Μπίλας, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Νικόλας Παπαθεοδώρου, Δέσποινα Πυρίλη, Κωνσταντής Χουρδάκης

ΠΑΟΚ
Χρήστος Δημανόπουλος, Βασίλης Κακουλάκης, Νίκος Κακουλάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
Δημήτρης-Ιάσων Βούλας, Ιωάννης-Φίλιππος Βούλας, Βασίλης Χάρα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
Γαρυφαλλιά Χαροκόπου

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γιάννης Παντέρης

ΩΡΙΟΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αντώνης Σερζετάκης, Ειρήνη Ψαρουδάκη

Προπονητικό επιτελείο

Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές Άκης Οικονόμου, Νίκος Φλεριανός, Φανή Γαρίνη, Αντώνης Μήλας, Γιάννης Μηλιδάκης, Βασιλεία Μπακούση, Κωνσταντίνος Φιλίκας, καθώς και η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη.

Συνδυασμός προετοιμασίας και αγώνων

Η παρουσία της Εθνικής ομάδας συνδέεται άμεσα με τη διεξαγωγή των διεθνών αγώνων «ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2026», που θα πραγματοποιηθούν 17–19 Απριλίου στο κλειστό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης».

Η διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς περιλαμβάνεται στη λίστα αγώνων πρόκρισης της World Aquatics και της European Aquatics για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται έτσι σε κέντρο του ελληνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, φιλοξενώντας τόσο την προετοιμασία της Εθνικής όσο και αγώνες υψηλού επιπέδου, που μπορούν να καθορίσουν τη συνέχεια της σεζόν για πολλούς αθλητές.

You may also like