Πόλο: Θοδωρής Βλάχος: «Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την Εθνική» ενόψει World Cup
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών για το προκριματικό του World Cup (Division 1), που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη το διάστημα 6-12 Απριλίου, με τον Θοδωρή Βλάχο να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της διοργάνωσης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε πως βασικός στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στην τελική φάση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της παρουσίας του ελληνικού κοινού:
«Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην τελική φάση κι ένας λόγος παραπάνω είναι πως παίζουμε μπροστά στο ελληνικό κοινό».
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», με την Εθνική να διεκδικεί ένα από τα έξι εισιτήρια για το Final που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ (20-26 Ιουλίου).
Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε και στην ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης:
«Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για μας. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε στη χώρα μας σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση και κόντρα σε τόσο καλές ομάδες. Πρέπει να το διαχειριστούμε».
Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη στήριξη του κόσμου:
«Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης θα αγκαλιάσει το τουρνουά και κατ’ επέκταση την Εθνική μας ομάδα».
Το πρόγραμμα της Εθνικής στον όμιλο
Η Ελλάδα συμμετέχει στον Α’ Όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά:
- Ουγγαρία (6/4, 17:30)
- Σερβία (7/4, 17:30)
- Ολλανδία (8/4, 17:30)
Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην τελική φάση.
«Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο αγωνιστικό μας πρόσωπο. Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα και θα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω Ticketmaster, με την προσμονή για ένα γεμάτο κολυμβητήριο να μεγαλώνει όσο πλησιάζει η έναρξη της διοργάνωσης.
Παρακάτω οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Θοδωρή Βλάχου.



