215
Champions League woman: Ανώτερος ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο Βερολίνο. Spandau 04 – Ν.Ο. Βουλιαγμένης 6-19




Οκτάλεπτα:
0-3, 3-5, 1-5, 2-6
Επιβλητική εκτός έδρας εμφάνιση για τη Βουλιαγμένη στο Βερολίνο, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί 6-19 της Spandau 04.
Το 0-3 της πρώτης περιόδου έδωσε από νωρίς τον έλεγχο, ενώ στη δεύτερη η διαφορά αυξήθηκε (3-5), για το 3-8 του ημιχρόνου.
Στο τρίτο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη κυριάρχησε απόλυτα (1-5), «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη.
Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο (2-6), με το τελικό 6-19 να αποτυπώνει τη διαφορά ποιότητας και ρυθμού μεταξύ των δύο ομάδων.
Σκόρερ Spandau 04:
Sopiadou 1, Deike G. 1, Macdonald 1, Ludwig 1, Bujka 1, Kangler 1
Σκόρερ Ν.Ο. Βουλιαγμένης:
Christmas 4, Fountotou 4 (1 πεν.), Moolhuijzen 3 (1 πεν.), Krassa 2, Andreadi 2, Kovatsevits 2, Elmisian 1, Joustra 1
Στατιστικά: Πέναλτι: 0/0 (Spandau) – 2/2 (Βουλιαγμένη)
Η Βουλιαγμένη παρουσίασε πλουραλισμό στην επίθεση, απόλυτη αποτελεσματικότητα στα πέναλτι και σταθερή αμυντική λειτουργία, φτάνοντας σε μια άνετη και εντυπωσιακή νίκη.
© AQF24 MEDIA
