Τραγωδία Ρουμανία: Ο ΑΣ ΠΑΟΚ αιτήθηκε την αναβολή όλων των εγχώριων και ευρωπαϊκών αγώνων των τμημάτων του μέχρι την Κυριακή!

by Κώστας Παππάς

Η είδηση της τραγωδίας για τους επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους και τους άλλους τρεις που τραυματίστηκαν στη άσφαλτο της Ρουμανίας το απόγευμα της Τρίτης (28/1), έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Όρεξη για αγωνιστική δράση δεδομένα δεν υπάρχει, πράγμα απολύτως φυσιολογικό και στο πλαίσιο αυτό, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αιτείται την αναβολή όλων των αγώνων των τμημάτων του μέχρι και την προσεχή Κυριακή (01/02).

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ

«Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο Σύλλογος αιτήθηκε την αναβολή όλων των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για την τρέχουσα εβδομάδα (28/01-01/02), τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η απόφαση αυτή ελήφθη ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία. Ο ΠΑΟΚ σύσσωμος πενθεί και στέκεται με σεβασμό και συμπαράσταση στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων.»

You may also like