8οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες «Απόστολος Παύλος»: Η καρδιά της κολύμβησης χτύπησε στην Καβάλα [pics]

Ολοκληρώθηκαν οι 8οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες «Απόστολος Παύλος» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καβάλας. Συμμετείχαν πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

by Aquafeed 24

Η καρδιά της κολύμβησης χτύπησε στην Καβάλα [pics]

Ολοκληρώθηκαν οι 8οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες «Απόστολος Παύλος» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καβάλας. Συμμετείχαν πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Ολοκληρώθηκαν οι 8οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες «Απόστολος Παύλος» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καβάλας όπου φιλοξενήθηκαν από τις 16 ως τις 18 Ιανουαρίου 2026.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου 2026 τους αγώνες της δεύτερης μέρας των Διεθνών Κολυμβητικών Αγώνων «Απόστολος Παύλος», ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας οι οποίοι αγαπούν την άθληση στο υγρό στοιχείο.

Οι χρόνοι που επιτεύχθηκαν από τους 500 περίπου συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ληφθούν υπ’ όψη για τη συμμετοχή των κολυμβητών-τριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2026 και για λοιπές διεθνείς διοργανώσεις.

Οι χρόνοι που σημείωσαν οι συμμετέχοντες θα ληφθούν υπ’ όψη για την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2026, αλλά και για λοιπές διεθνείς διοργανώσεις.

Η διοργάνωση έγινε με τη συνεργασία του Δήμου Καβάλας, της Ιεράς Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, της Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος) και του ΝΟΘΑΚ.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

«Οι κολυμβητικοί αγώνες «Απόστολος Παύλος» έχουν γίνει θεσμός. Ευελπιστούμε με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο δημοτικό κολυμβητήριο μέσα στο 2026, να αυξήσουμε τον αριθμό των αθλητών και των αθλητριών που φιλοξενούμε στην Καβάλα, φτάνοντας τους οκτακόσιους με εννιακόσιους. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τον μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννη Παναγιωτίδη για την συνεργασία, καθώς και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη, για την στήριξη, προκειμένου να διεξαχθούν αυτοί οι τόσο σημαντικοί αγώνες», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού και απασχόλησης, Στέλιος Ιγνατιάδης.

Συνδιοργάνωση:

  • Δήμος Καβάλας
  • Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου
  • Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας
  • Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος)
  • ΝΟΘΑΚ

*Φωτογραφίες: Λάσκαρης Τσούτσα

You may also like