Conference Cup γυναικών: Πρεμιέρα ΠΑΟΚ Domus Ergo με Sirens στην Μάλτα

by Aquafeed 24

Conference Cup γυναικών: Πρεμιέρα ΠΑΟΚ Domus Ergo με Sirens στην Μάλτα

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ρίχνεται την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στη «μάχη» του LEN Conference Cup, γράφοντας ιστορία με την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση στην ιστορία του τμήματος πόλο γυναικών. Ο Δικέφαλος ταξιδεψε στη Μάλτα, όπου θα αντιμετωπίσει στις 20:30 την οικοδέσποινα Sirens, στο εναρκτήριο παιχνίδι του ομίλου.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου έχει δουλέψει εντατικά όλο αυτό το διάστημα, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη απέναντι σε τρεις διαφορετικές σχολές πόλο μέσα σε τρεις ημέρες – Μάλτα, Ολλανδία και Ελλάδα. Η αποστολή γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις της ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι υψηλές, όμως το κίνητρο είναι τεράστιο: να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και να αφήσει το στίγμα της στην πρώτη διεθνή συμμετοχή της.

Το παιχνίδι με τις Sirens αποτελεί την πρώτη δοκιμασία απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζει άριστα την πισίνα της και έχει παράδοση στη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για τον ΠΑΟΚ, η πρεμιέρα θα κρίνει ρυθμό, προσαρμογή και νοοτροπία, στοιχεία απαραίτητα στη «σκληρή» μορφή των mini-tournaments της LEN.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ Domus Ergo στο Round 1

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025
20:30 – Sirens (Μάλτα) – ΠΑΟΚ Domus Ergo

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025
18:30 – ΠΑΟΚ Domus Ergo – ZVL 1886 (Ολλανδία)

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025
15:30 – ΠΑΟΚ Domus Ergo – ΝΟ Χανίων

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη διοργάνωση με πίστη, ενέργεια και διάθεση να δείξει ότι η γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου μπορεί να ανταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τρεις αγώνες, τρεις ευκαιρίες, μία ιστορική πρόκληση.

You may also like