Πόλο, A1 ανδρών: Έκαμψε την αντίσταση του Υδραϊκού ο Πανιώνιος!

Για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, ο Πανιώνιος επικράτησε με 7-9 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

by Κώστας Παππάς

 

Την δεύτερη νίκη του σε τρεις αγώνες πήρε ο Πανιώνιος που επικράτησε με 7-9 του Υδραϊκού στην Γλυφάδα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο πόλο. Κορυφαίος για την ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν ο Κώστας Μουρίκης με 5 γκολ ενώ από την ομάδα του Νίκου Καραμάνη ξεχώρισαν οι Τσαταλιός και Κατσιγούνος  που σημείωσαν 3 τέρματα έκαστος.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-9

 

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ: 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μπαίνει καλύτερα στην αναμέτρηση και να σκοράρει με τον Κούκουνα, όμως ο Υδραϊκός απάντησε με τον Μιχάλη Τσαταλιό (1-1). Ο Μουρίκης από τα 2μ έδωσε ξανά προβάδισμα στον Ιστορικό (2:33), με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 1-2 υπέρ της ομάδας του Κώστα Δήμου και τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο.

Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου, ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και σκόραρε για το 1-3, πάλι με τον Κώστα Μουρίκη, με την ομάδα του Νίκου Καραμάνη να μειώνει μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσαγούνου. Ο ίδιος παίχτης έκανε το 3-3 με σουτ από τα 6μ, όμως ο Πανιώνιος απάντησε με τον Νίκο Κοπελιάδη για το 3-4. Ο Κώστας Μουρίκης με πολύ ωραία κίνηση από τα 2μ έκανε το 3-5 για τον Πανιώνιο, όμως ο Κατσαγούνος, με γκολ στον παραπάνω, μείωσε σε 4-5 για τους γηπεδούχους που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες δεν σκόραραν στα πρώτα δύο λεπτά αλλά ο Μουρίκης με άλλο ένα τέρμα (4ο προσωπικό) έκανε το 4-6 για τον Πανιώνιο ενώ λίγο αργότερα, έγινε και το 7-4,  αυτήν την φορά από τον Suzuki Toi στον παραπάνω (4:46). Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία μετά την ανάπαυλα, σε αντίθεση με τους παίχτες του Νίκου Καραμάνη που δυσκολευόντουσαν να σκοράρουν. Με 25 δευτερόλεπτα για την λήξη, ο ασταμάτητος Κώστας Μουρίκης σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το 4-9 του τρίτου οκταλέπτου.

Με την έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου, ο Υδραϊκός ξεκίνησε δυνατά στην άμυνα και με πολύ ωραίο σουτ του Αλέξανδρου Παππά, μείωσε σε 5-8, ενώ λίγο αργότερα (4:22), o Tσαταλιός, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι,  διαμόρφωσε το 6-8. Ο Πανιώνιος απάντησε με πολύ ωραίο σουτ του Takata για το 6-9 όμως ο Υδραϊκός σκόραρε ξανά, με φανταστικό σουτ του Τσαταλιού, περίπου 2 λεπτά πριν την λήξη για το 7-9 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-3, 3-1.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA