Πόλο, Euro Cup γυναικών: Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες ο Πανιώνιος!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Euro Cup γυναικών, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Έγκερ με 10-11 στην Γλυφάδα.

by Κώστας Παππάς

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια (και αυτή πολύ οριακή) στα προκριματικά του Euro Cup γυναικών γνώρισε ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε από την ουγγρική Έγκερ με 10-11 στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Κορυφαία για την ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου ήταν η Arima Yumi με 5 τέρματα ενώ από την Έγκερ ξεχώρισε η αρχηγός Szellak, που πέτυχε έξι γκολ.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΓΚΕΡ 10-11

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ: 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μπαίνει καλύτερα στην αναμέτρηση και να ανοίγει το σκορ με την Παπαδοπούλου στον παραπάνω (1-0). Η Μπιτσάκου σκόραρε για το 2-0, όμως η Borsi μείωσε σε 2-1 στο 4:26. Λίγο αργότερα ήρθε και η ισοφάριση, με την Szellak να σκοράρει και να διαμορφώνει το 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου, η Έγκερ πέρασε μπροστά στο σκορ, και στο 4:23, η Szellak σκόραρε για το 2-4. Η Λούδη μείωσε σε 3-4 αλλά η Pogonyi σκόραρε για το 3-5. Η Ειρήνη Σταυρίδου με γκολ από τον φουνταριστό μείωσε σε 4-5 στο 1:38 ενώ η Arima Yumi ισοφάρισε σε 5-5 στον παραπάνω που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, η Έγκερ σκόραρε για το 5-6 ενώ δύο γκολ από την Γιαπωνέζα Arima Yumi έδωσαν προβάδισμα στον Πανιώνιο. Η ίδια παίχτρια σκόραρε για το 8-6 (3:07) ενώ η Horvath μείωσε σε 8-7 στον παραπάνω. Η αρχηγός της Έγκερ ήταν πάλι εκεί για την ομάδα της και με ωραίο γκολ σκόραρε για το 8-8 που ήταν και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, η Szellak σκόραρε για το 8-9 ενώ η ίδια παίχτρια ήταν η σκόρερ του 10ου τέρματος της Έγκερ. Η Arima μείωσε σε 9-10 στον παραπάνω αλλά ξανά η αρχηγός της ουγγρικής ομάδας σκόραρε για το 9-11. Η Δήμητρα Παπαναστασίου έκανε το ματς θρίλερ 1:43 πριν την λήξη (10-11) αλλά η ανατροπή δεν ήρθε και μοιραία ο Πανιώνιος γνώρισε την δεύτερη ήττα του, ξανά από ουγγρική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 3-3, 2-3.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA