Αργύρης Θεοδωρόπουλος στο #AQF24: «Στυλοβάτης μας η άμυνα»

Δηλώσεις μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον ΑΝΟΓ με την Νανσύ έκανε, στο #AQF24, ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

by Κώστας Παππάς

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Euro Cup ο ΑΝΟΓ, καθώς επιβλήθηκε με 18-7 της Νανσύ πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση. Έτσι, μετά το τέλος του παιχνιδιού, το #AQF24 επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Θεοδωρόπουλο, για να μας δώσει την δική του οπτική για όσα έγιναν στην πισίνα της Γλυφάδας. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του για να έρθει αυτή η πρώτη νίκη και έδωσε το σύνθημα εν όψει της απαιτητικής και δύσκολης συνέχειας στον όμιλο.

Για το ματς είπε: «Σίγουρα έφυγε το άγχος που είχαμε πριν από την πισίνα που σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα υπάρχει, αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν σοβαροί και πήραμε την νίκη. Δεν δείξαμε την διάθεση και την ενέργεια που θέλω αλλά θεωρώ πως στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε καλύτερο ρυθμό και θα είμαστε καλύτεροι.»

Για το γεγονός ότι ο ΑΝΟΓ έχει έξι καινούργια πρόσωπα στην ομάδα και τον τρόπο θέλει να παίξει η ομάδα του, τόνισε: «Σίγουρα παίζει ρόλο. Παρόλα αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή δύο μηνών, έχουμε καταφέρει να έχουμε μια αρκετά καλή χημεία και τα κορίτσια που ήταν από πέρυσι εδώ, έχουν καταλάβει πλήρως τον ρόλο τους στην ομάδα. Το ίδιο και τα καινούργια κορίτσια, που μπορώ ότι έχουν εγκλιματιστεί στην ομάδα σε αρκετά μεγάλο βαθμό.»

Για το επόμενο παιχνίδι και τα στοιχεία που θέλει να δει στο παιχνίδι του ΑΝΟΓ, δήλωσε: «Σήμερα μας έλειπε το κολύμπι, η διάθεση και η ενέργεια που θα καθορίσουν στην πορεία περισσότερες καλές επιθετικά στιγμές. Σήμερα αυτό δεν φάνηκε γιατί ο αντίπαλος ήταν αρκετά υποδεέστερος, αλλά θέλουμε να έχουμε και την ίδια διάθεση στην άμυνα γιατί εκείνη είναι ο στυλοβάτης της και με αυτή πρέπει να πορευόμαστε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA