Πόλο, Α1 γυναικών: ΜΑΤΣΑΡΑ στον Λαιμό και 3/3 για τον ΝΟ Βουλιαγμένης!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβλήθηκε με 12-10 του Αλίμου ΝΑΣ στον Λαιμό.

by Κώστας Παππάς

Έπειτα από ένα πολύ όμορφο ματς που έγινε στον Λαιμό, ο ΝΟΒ επικράτησε με 12-10 του Αλίμου ΝΑΣ και συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Άλιμος ΝΑΣ πάλεψε πολύ για να γυρίσει το εις βάρος του 12-8 στα μέσα περίπου της τελευταίας περιόδου, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό. Κορυφαία για τον ΝΟΒ ήταν η Λόλα Μουλχάουζεν με 5 γκολ ενώ από το σύνολο του Πάνου Βέργου, 3 τέρματα σκόραραν οι Κοντογιάννη και Μαρλέττα.

 

ΝΟ Βουλιαγμένης – Άλιμος ΝΑΣ 12-10

 

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΝΟΒ να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και να προηγείται με την Τζούστρα (1-0). Η απάντηση του Αλίμου ΝΑΣ ήρθε από την Σταματίνα Κοντογιάννη, η οποία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 1-1 (3:21). Με 2:26 για την λήξη του οκταλέπτου, η πολύπειρη Αλεξάνδρα Ασημάκη σκόραρε στον παραπάνω (1-2) με τον ΝΟΒ να απαντάει με το ίδιο νόμισμα έχοντας σκόρερ την Ξενάκη (2-2). Τα κορίτσια της Κικής Λιόση πήραν εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι καθώς 1:07 πριν την λήξη του οκταλέπτου, η Μουλχάουζεν έκανε το 3-2, ενώ στα 4’’ πριν την λήξη της περιόδου, η Ελένη Ξενάκη έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της (4-2).

Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου, η Σταματίνα Κοντογιάννη σκόραρε για το 4-3 ενώ λίγο αργότερα (5:47), η Μέγκενς έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία (4-4). Οι παίχτριες του Πάνου Βέργου ήταν εξαιρετικές στην δεύτερη περίοδο και με την Σταματίνα Κοντογιάννη να σκοράρει ξανά, το σκορ έγινε 4-5 (5:17). Η Λόλα Μουλχάουζεν απάντησε με πέναλτι (3:33), αλλά η Κλαούντια Μαρλέττα διαμόρφωσε το 5-6 στον παραπάνω. Στα τρία εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ καθώς τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να τελειώσει στο 5-6 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, ο ΝΟΒ ισοφάρισε με την Τζούστρα στον παραπάνω (6-6 στο 5:53) ενώ η Λόλα Μουλχάουζεν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της (7-6). Η απάντηση του Αλίμου ΝΑΣ ήρθε από την Κλαούντια Μαρλέττα στον παραπάνω (7-7 στο 4:51) αλλά η Κρασσά σκόραρε για το 8-7. Η Μαρία Πάτρα, με γκολ στο παραπάνω, διαμόρφωσε το 8-8 (3:48), αλλά ο ΝΟΒ είχε πάλι απάντηση, αυτήν την φορά με την Αθηνά Γιαννοπούλου που σκόραρε για το 9-8. Με 1:37 να απομένει για την λήξη της τρίτης περιόδου, η Λόλα Μουλχάουζεν, με το 4ο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το 10-8 για τον ΝΟΒ, που ήταν και το σκορ του οκταλέπτου.

Με την έναρξη της τελευταία περιόδου, η Λόλα Μουλχάουζεν έκανε το 11-8 και λίγο αργότερα (4:57), η Ελευθερία Φουντωτού σκόραρε στον παραπάνω το 12ο τέρμα του ΝΟΒ (12-8). Η απάντηση του Αλίμου ήρθε από την Κλαούντια Μαρλέττα, ενώ 2:01 πριν την λήξη του παιχνιδιού, η Megens μείωσε σε 12-10. Ο ΝΟΒ στα τελευταία λεπτά έπαιξε πολύ καλή άμυνα, δεν επέτρεψε στον Άλιμο να σκοράρει και το 12-10 ήταν το τελικό σκορ μιας αναμέτρησης που ήταν διαφήμιση για το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-4, 5-2, 2-2.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA