Πόλο, Α1 γυναικών: Πρώτο σκέλος της 3ης αγωνιστικής με ΝΟ Βουλιαγμένης – Άλιμος ΝΑΣ και Ολυμπιακός – Γ.Σ Ηλιούπολης!

Δράση σε Πειραιά και Λαιμό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών την Τετάρτη.

by Κώστας Παππάς

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, με τα «φώτα» να είναι στραμμένα σε Πειραιά και Λαιμό καθώς Ολυμπιακός και ΝΟΒ αντιμετωπίζουν τους Γ.Σ Ηλιούπολης και Άλιμο ΝΑΣ Betsson αντίστοιχα.

Αναμφίβολα, το παιχνίδι που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των περισσότερων φίλων της υδατοσφαίρισης, είναι το δεύτερο, με τις ομάδες των Κική Λιόση και Πάνου Βέργου να αναμένεται να δώσουν σκληρή «μάχη» εντός πισίνας. Πρόκειται άλλωστε για ομάδες με ευρωπαϊκές παραστάσεις και μεγάλη δυναμική που προέρχονται πάντως από διαφορετικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΒ έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε ΝΟ Ρεθύμνου και Εθνικό Πειραιά, ενώ ο Άλιμος ΝΑΣ (νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Εθνικό) γνώρισε την ήττα στην 2η αγωνιστική από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, σε ένα ματς πάντως που αμφότερες οι ομάδες προσέφεραν ωραίο θέμα στον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, υπάρχει ξεκάθαρο και αδιαφιλονίκητο φαβορί και αναφερόμαστε φυσικά στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας,με 2/2 μέχρι στιγμής, αναμένεται να χρησιμοποιήσουν το σημερινό παιχνίδι προκειμένου να αποκτήσουν ακόμη καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της επερχόμενης πρεμιέρας στο Champions League γυναικών. Αντιθέτως, ο αξιόμαχος Γ.Σ Ηλιούπολης, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον ΑΝΟΓ, ενώ προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα του «Ήλιου»,  θα χρησιμοποιήσει αυτό το πολύ απαιτητικό παιχνίδι προκειμένου να δοκιμάσει πράγματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει εντελώς αντίθετους στόχους.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης: 

  • NOΒ –  Άλιμος ΝΑΣ  (18:00)
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  (20:00)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA