Ζερδεβάς- Πλατανιώτη: Παίρνει το όνομά τους το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης!

Μετά τον Δήμο Πετρούπολης και εκείνος της Ηλιούπολης, τιμάει δύο δικά του «παιδιά», δίνοντας το όνομα τους στο κολυμβητήριο της περιοχής!

by Κώστας Παππάς

Σε μια πολύ όμορφη και σημαντική κίνηση αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Ηλιούπολης, με τον Δήμαρχο της περιοχής, Στάθη Ψυρρόπουλο, να υλοποιεί το αίτημα του συλλόγου για την μετονομασία του κολυμβητηρίου. Συγκεκριμένα, ο Γ.Σ Ηλιούπολης αποφάσισε να τιμήσει δύο παιδιά που αποτελούν γέννημα θρέμμα του συλλόγου δείχνοντας αν μη τι άλλο σεβασμό και αναγνώριση για τα μέχρι τώρα κατορθώματα τους στην καριέρα τους.

Ο λόγος φυσικά για τον τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης και του Ολυμπιακού, Μάνο Ζερδεβά και την πολύ πετυχημένη αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, που εκπροσώπησαν επάξια τα ελληνικά χρώματα (ΚΑΙ) στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Έτσι, από δω και στο εξής, το κολυμβητήριο θα φέρει πλέον το όνομα «ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ – ΖΕΡΔΕΒΑ» ενώ σημειώνεται πως προσφάτως και ο Δήμος Πετρούπολης έδωσε το όνομα του ασημένιου Ολυμπιονίκη, Απόστολου Χρήστου στο κολυμβητήριο της περιοχής δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του για ό,τι έχει προσφέρει τόσο στον Δήμο, όσο και στον ελληνικό αθλητισμό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @waterpoloilioupoli

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA