Πόλο, Α1 γυναικών: Σημαντικό διπλό του ΑΝΟΓ στην Θεσσαλονίκη!

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, ο ΑΝΟΓ επικράτησε με 10-14 του ΠΑΟΚ.

by Κώστας Παππάς

Πολύ σημαντικό διπλό στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο πήρε ο ΑΝΟΓ, που επιβλήθηκε με 10-14 του ΠΑΟΚ, μια εβδομάδα περίπου πριν τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το Euro Cup. Κορυφαίες για την ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ήταν οι Turner και Σαλταμανίκα με 3 γκολ ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε η Βασιλεία Καρυπίδου με 5 γκολ.

 

ΠΑΟΚ- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-14

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Turner να σκοράρει με πέναλτι και την Βασιλεία Καρυπίδου να ισοφαρίζει (1-1). Η απάντηση της Γλυφάδας ήταν διπλή, αφού Τζωρτζακάκη και Γκίλλα σκόραραν για το 1-3, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο άρχισε με την Παναγιώτα Νίνου να σκοράρει για τον ΑΝΟΓ, ενώ δύο γκολ από Τζελέπη και Νιαρχάκου από πλευράς ΠΑΟΚ, έφεραν το παιχνίδι στο γκολ (3-4 4:29 πριν). Η Ζωή Τζωρτζακάκη απάντησε για το 3-5, όμως δεν έμεινε για πολύ καθώς η Μαρία Ντάσιου σκόραρε για το 4-5. Κάπου εκεί όμως ο ΑΝΟΓ πήρε μπρος και με 3 γκολ από Τζωρτζακάκη, Μουστακαρία και Turner, το σκορ έγινε 4-8 που ήταν και εκείνο του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Λούδη έκανε το 4-9 στο 7:32 ενώ στο 5:50, η Βασιλεια Καρυπίδου σκόραρε για το 5-9 στην κόντρα. Η Ραφαέλλα Σαλταμανικα σκόραρε για το 5-10 πριν απαντήσει ξανά για τον ΠΑΟΚ η Καρυπίδου. Το 6-11 έγινε ξανά από την Σαλταμανικα ενώ η Νιαρχάκου, σκόραρε για το 7-11 που ήταν και το σκορ του οκταλέπτου.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, η Βασιλεία Καρυπίδου συνέχισε να παλεύει για τον ΠΑΟΚ (8-11) αλλά δύο γκολ από Σαλταμανικα και Turner έκαναν το 8-13 και ουσιαστικά τελείωσαν την υπόθεση νίκη. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ σκόραρε με Κοντονή και Καρυπίδου (10-13), ενώ το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε η Ιωάννα Κανελλοπούλου για το τελικό 10-14 των φιλοξενούμενων.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-5, 3-3, 3-3

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA