Πόλο, Α1 ανδρών: Πήρε την ΜΑΤΣΑΡΑ με το Περιστέρι ο ΑΝΟΓ με φοβερή ανατροπή!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, ο ΑΝΟΓ επικράτησε με 10-9 του Περιστερίου έπειτα από ένα φοβερό ματς.

by Κώστας Παππάς

Σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό, ΑΝΟΓ και Γ.Σ Περιστερίου αναμετρήθηκαν στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Και οι δύο ομάδες ήθελαν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα αλλά την νίκη πήρε εκείνη του Γιώργου Παπαδόπουλου, με τον ΑΝΟΓ να επικρατεί με 10-9 του συνόλου του Κώστα Πασλή έπειτα από ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ματς. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Ηλιόπουλος με 3 τέρματα ενώ από τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» ξεχώρισε ο Κουκουμάκης που σκόραρε 3 φορές.

 

ΑΝΟΓ – Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-9

 

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ:

Το Περιστέρι ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Πέτρο Πρωτοψάλτη (0-1) ενώ λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Κανδολεων έκανε το 0-2. Το Περιστέρι ήταν φανταστικό στο ξεκίνημα του αγώνα και με ωραίο γκολ του Αλευροπουλου αλλά και του Δήμου, το σκορ εκτοξεύτηκε στο 0-4 που ήταν και εκείνο της πρώτης περιόδου.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου, ο Κουκουμάκης ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη της διαφοράς, με τον ΑΝΟΓ να σκοράρει για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Σαπουνάκη (1-5, 5:55 πριν). Όμως, 2:11 πριν το ημίχρονο, ο Κουκουμάκης σκόραρε για το 1-6 στον παραπάνω για να μειώσει στα 39’’ ο Τάσος Βαλλιανάτος σε 2-6 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Πέτρο Πρωτοψάλτη να αποβάλλεται με αντικατάσταση και τον Στάθη Παπαγεωργίου να μειώνει σε 3-6 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι παίχτες του Γιώργου Παπαδόπουλου ήταν φανταστικοί στο 3ο οκτάλεπτο και με 2 γκολ από Καραμολέγκο και Ηλιόπουλο, το σκορ έγινε 5-6 (4:21 πριν το οκτάλεπτο). Το Περιστέρι απάντησε με τον Κουκουμάκη αλλά ο Μπομπός με ωραίο σουτ έφερε ξανά το παιχνίδι στο γκολ (6-7 3:31 πριν). Στο 1:41, ο Γρηγόρης Μαυράκης έφερε σε ισορροπία το παιχνίδι ενώ λίγο αργότερα ο ΑΝΟΓ ολοκλήρωσε την επική ανατροπή και πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Μπομπό για το 8-7 που ήταν και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, ο ΑΝΟΓ πήρε αέρα 2 τερμάτων μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόμπου (9-7), με το Περιστέρι να βρίσκει απάντηση χάρις στο τέρμα του Αλευρίδη στον παίκτη παραπάνω (9-8, 4:47 πριν). Το ματς ήταν ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης και 2:16 πριν το τέλος, ο Κανδολέων σκόραρε για το 9-9, με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται από τον Ηλιόπουλο στο τελευταίο λεπτό (51’’ πριν την λήξη) που σκόραρε για το 10-9 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τον ΑΝΟΓ να παίρνει μια σπουδαία νίκη με ανατροπή.

 

Τα οκτάλεπτα: 0-4 , 2-2,  6-1, 2-2

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA