Πόλο, Super Cup γυναικών: Στέφθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης για 5η φορά στην ιστορία της η Σαμπαντέλ!

Φοβερή εμφάνιση από την ισπανική ομάδα στον τελικό του Super Cup, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της, με το τελικό 19-7 να μιλάει από μόνο του.

by Κώστας Παππάς

Η Sabadell πρoσέθεσε ένα ακόμη κεφάλαιο στην εντυπωσιακή ιστορία της καθώς κατέκτησε για πέμπτη φορά το Σούπερ Καπ Γυναικών, αυτήν την φορά κόντρα στην ιταλική Πάντοβα με 19-7 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επέβαλε την κυριαρχία της από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο (4-0), με την Παντοβα να δείχνει ανήμπορη να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό του παιχνιδιού. Η Σαμπαντέλ ουσιαστικά είχε «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο (11-2), χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα στην Πάντοβα να αμφισβητήσει την κυριαρχία της. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο η ισπανική ομάδα «κατέβασε» στροφές, με την νίκη να έρχεται πολύ εύκολα και το 19-7 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Φοβερή εμφάνιση από την νεαποκτηθείσα Rita Keszthelyi ενώ και η Ολλανδή τερματοφύλακας Laura Arts πραγματοποίησε κάποιες πολύ σημαντικές επεμβάσεις. Σταθερές αξίες για μια ακόμα φορά ήταν η Simone Van De Kraats (πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με την ισπανική ομάδα) με 4 γκολ, ενώ από 3 τέρματα πέτυχαν οι Ortiz Munoz, Sofia Giustini και Gonzalez Lopez. Από την Πάντοβα που απλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σαμπαντέλ, ξεχώρισε η Alessia Milo με 2 γκολ ενώ 2 πέτυχε και η Beatrice Cassara.

Tα οκτάλεπτα: 4-0, 7-2, 6-3, 2-2

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA