Πόλο, Α1 ανδρών: Πήρε την ματσάρα με τον Εθνικό το Παλαιό Φάληρο!

Έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο Ρέστειο κολυμβητήριο, το Παλαιό Φάληρο επικράτησε με 8-7 του Εθνικού.

by Κώστας Παππάς

Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης, ο Α.Ο Παλαιού Φαλήρου επικράτησε με 8-7 του Εθνικού στο Ρεστειο κολυμβητήριο, για την 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το παιχνίδι είχε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων καθώς παρολο που ο Εθνικός βρέθηκε πίσω στο πρώτο οκτάλεπτο με 0-4, στην συνέχεια γύρισε το παιχνίδι αλλά ένα πολύ ωραίο γκολ του Ονγκουτσάν διαμόρφωσε το τελικό 8-7. Κορυφαίοι για το σύνολο του Κώστα Βαμβακάρη ήταν οι Λεμπέσης και Ονγκουτσάν ενώ για τον Εθνικό ξεχώρισε ο Λαδάς με 2 γκολ.

Α.Ο.Π ΦΑΛΗΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ 8-7

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ: 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι και να προηγούνται με 2-0 στο ξεκίνημα. Ο Εθνικός αδυνατούσε να βρει λύσεις και 4 λεπτά πριν το οκτάλεπτο, ο Καρακάσης έκανε το 3-0. Το Παλαιό Φάληρο έκανε ένα ονειρικό πρώτο οκτάλεπτο καθώς λίγο αργότερα (2:19) ο Καλής διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Εθνικός απάντησε με τον Μανώλη Πρέκα για το 4-1, αλλά αυτό δεν έμεινε για πολύ καθώς ο Καλής σκόραρε ξανά για το 5-1. Ο Ξυλάς μείωσε σε 5-2 ενώ στο 2:27 ο Λιαπάκης μείωσε ακόμα περισσότερο (5-3). Ο Κοντονής ανέβασε ξανά τον δείκτη της διαφοράς αλλά ο Λαδάς σκόραρε για το 6-4. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε από τον Λεμπέση, 30’’ πριν το ημίχρονο, που σκόραρε το 7ο γκολ της ομάδας του, με το ημίχρονο να κλείνει στο 7-4.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να σκοράρουν. Το πάθος και των δύο ομάδων για την νίκη ήταν εμφανέστατο, με το μοναδικό τέρμα του οκταλέπτου να το πετυχαίνει ο Νίκος Γερακούδης στο 1:57 (7-5).

Με την έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου, ο Λαδάς μείωσε στο γκολ (7-6) ενώ 1:46 πριν την λήξη του παιχνιδιού, ο Μανώλης Λιαπάκης έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία (7-7). Εκεί μίλησε η κλάση του Τούρκου φουνταριστού, Ονγκουτσάν, που με φοβερή κίνηση από τα 2μ σκόραρε για το 8-7 (00:42 πριν την λήξη) που ήταν και το τελικό σκορ ενός πολύ ωραίου παιχνιδιού.

Τα οκτάλεπτα: 4-0 , 3-4, 0-1, 1-2

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA