Πόλο, Ολυμπιακός, Χέρβο Κόλιανιν: «Κάναμε καλό παιχνίδι – Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ικανοποιημένος με την νίκη του Ολυμπιακού στην Ισπανία, εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Χέρβο Κόλιανιν, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

by Κώστας Παππάς

Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στους ομίλους του Champions League έχει πλέον ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να ξεπερνούν και το εμπόδιο της Σαμπαντέλ (8-15 τελικό σκορ) και να βάζουν από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική βάσεις για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο (3-1), πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό δεύτερο (0-4) και στην ουσία δεν κοίταξε ποτέ πίσω και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε μια άνετη όπως εξελίχθηκε νίκη, με το 8-15 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας παρά το κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, ενώ από πλευράς παιχτών, δηλώσεις έκανε ο φοβερός – για μια ακόμη φορά- Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς (5 γκολ στην αναμέτρηση), o οποίος με την σειρά του, έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Χέρβο Κόλιανιν: «Καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα και λίγη νευρικότητα, παίξαμε καλά στην άμυνα και αυτό φάνηκε και στην επίθεση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ας συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη φόρμα μας, αγώνα με τον αγώνα».

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Μια πολύ καλή και σημαντική νίκη σήμερα, απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα. Παρά το κακό μας ξεκίνημα, βρήκαμε τις λύσεις στην άμυνα και στην επίθεση και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε με πολλή συγκέντρωση και σκληρή δουλειά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA