Πόλο: Άδοξο τέλος ο Vincek από την Μλάντοστ!

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μλάντοστ, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Damir Vincek.

by Κώστας Παππάς

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Μλαντοστ ο Νταμίρ Βίντσεκ, με τον τέως προπονητή της κροάτικης ομάδας να.. πληρώνει το μάρμαρο για τις ήττες από την Ραντίντσκι πρωτίστως και από την Σόλνοκ στο Euro Cup δευτερευόντως όπου έχασε στα πέναλντι με 18-17.

Η συνεργασία των δύο πλευρών κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο και το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε..upgrade του έμψυχου δυναμικού καθώς έφερε στην ομάδα παίχτες όπως τον Josip Vrlic, τον Andrija Basic και τον Konstantin Harkov που έχουν παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο της υδατοσφαίρισης και τους πλαισίωσε δίπλα σε πολύ καλούς βετεράνους όπως τον Ιβάν Μαρσέλιτς και τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Πλέον, όπως είναι αντιληπτό, η Μλαντοστ έχει βγει στην αγορά για την αναζήτηση του διαδόχου του Νταμίρ Βίντσεκ για το «τιμόνι» της ομάδας ενώ πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση με την Προ Ρέκο για τους ομίλους του Euro Cup. Πάντως, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, στον πάγκο θα κάθεται, ως υπηρεσιακός προπονητής ο Hrvoje Hrestak. Υπενθυμίζεται ότι η Μλαντοστ είχε τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τα προκριματικά της διοργάνωσης, με τους Κροάτες να επικρατούν με 13-6.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA