Πόλο, Α1 Ανδρών: Ιδανική πρεμιέρα για τον Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

by Γιώργος Χρήστου

Με το καλύτερο τρόπο στην Α1 Ανδρών μπήκε ο Απόλλωνας Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» του Πέταρ Ραντάνοβιτς μετά την ήττα από την κάτοχο του Euro Cup Γιουγκ Ντουμπρόβνικ πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Β’ Όμιλο. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην περσινή συγκλονιστική σειρά της προημιτελικής φάσης της Α1 Ανδρών με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά και εν τέλει την ιστορική τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και αποβολές επικράτησε με 14-9 του ΠΑΟΚ και επικεντρώνεται στο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια (17/10) στο Σεράφειο Κολυμβητήριο για την δεύτερη αγωνιστική του Α’ Ομίλου της διοργάνωσης. Από την πλευρά του, το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου μετά τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε από το Champions League και το Euro Cup επικεντρώνεται στην απαιτητική σεζόν του πρωταθλήματος.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 14-9

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλωνας Σμύρνης προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και απέκτησε μικρό προβάδισμα που διεύρυνε σταδιακά στην αναμέτρηση φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Το σύνολο του Πέταρ Ραντάνοβιτς άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του του Μανώλη Σολανάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με γκολ του Μάριν Ντέλιτς. Παρόλα αυτά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με δύο αναπάντητα τέρματα των Μάρκο Ράντοβιτς και Μάριο Καπότση έκανε το 3-1. Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι διατήρησαν σταθερά το προβάδισμα των δύο τερμάτων (6-4).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα να φτάσει στη νίκη παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε απόσταση δύο τερμάτων (11-9) στα μέσα της τελευταίας περιόδου χάρη σε γκολ του Τάσου Μυρίλου. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μάρκο Ράντοβιτς, Μάριος Καπότσης και Μανώλης Σολανάκης που σημείωσαν από τρία τέρματα έκαστος, ενώ τον ίδιο αριθμό γκολ πέτυχε ο Χρήστος Μπιτσάκος.

Δείτε ξανά τον αγώνα ΕΔΩ

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 4-2, 4-3

Απόλλων Σμύρνης (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Μπραΐμης, Μπογκντάνοβιτς 2, Ράντοβιτς 3, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Καπότσης 3, Χονδροκούκης, Γαρδίκας 1, Ρομπόπουλος, Σολανάκης 3, Λιμαράκης, Τσιαβαλιάρης, Σεμερτζίδης

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Βεκρής, Μπιτσάκος Χ. 3, Λασκαρίδης, Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης 1, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Καρατζάς 1, Πριμηκύριος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA