Πόλο, Α1 Ανδρών: Σαρωτική πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΝΟΠ!

by Γιώργος Χρήστου

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΟ Πατρών για την πρεμιέρα του Α’ Ομίλου της Α1 Ανδρών. Οι «πράσινοι» έχοντας αγωνιστικό ρυθμό από το Euro Cup, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από το σύνολο του Βασίλη Λαμπάτου που έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη σπουδαία εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euro Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα που λύγισε στις λεπτομέρειες μπήκε με το δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 20-5 του ΝΟ Πατρών, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Χόνβεντ (17/10) στην Ουγγαρία για την δεύτερη αγωνιστική του Δ’ Ομίλου της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός – ΝΟ Πατρών 20-5

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και επέβαλε το ρυθμό του από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο όταν προηγήθηκε με 6-0 και έβαλε γερές βάσεις για την νίκη. Το σύνολο του Δημήτρη Μάζη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Πατρινούς που αιφνιδιάστηκαν από την επιθετική ορμή των «πρασίνων» που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με κάθε τρόπο.

Οι «πράσινοι» δείχνουν διαρκώς την ανοδική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν καθώς θέλει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη μετά την ιστορική πρόκριση σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης με τη Σερβία, Βίκτορ Ράσοβιτς που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Μάριο Χατζηγούλα και Νίκο Παπασηφάκη που πρόσθεσαν από τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα.

Από την πλευρά τους οι Πατρινοί που στοχεύουν στη παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά προκειμένου να πιάσουν τα στάνταρ απόδοσης που επιδιώκει ο έμπειρος τεχνικός του ΝΟΠ, Βασίλης Λαμπάτος ενόψει της απαιτητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε!

Δείτε ξανά τον αγώνα ΕΔΩ

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 4-2, 3-1, 7-2

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Σκλήρας 1, Νικολαΐδης Γ., Παπανικολάου, Γεωργαράς 2, Αλβέρτης, Κουρούβανης 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 4, Παπασηφάκης 3, Αγκόρτσας 1, Ράσοβιτς 5, Ασβέστης, Μαρσέλλος, Πορτοκάλης

ΝΟ Πατρών (Βασίλης Λαμπάτος): Καβουσανός, Αγγελόπουλος 1, Λαμπάτος Ε. 1, Κανελλόπουλος Β., Ανδρικόπουλος, Παπαχριστόπουλος 1, Πασσάς, Κυριακίδης, Μεσκί 1, Μπεριστιάνος, Βικάτος, Γαβαλάς Ι. 1, Γιώτης, Κρεμανταλάς, Μπετχαβάς

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA