Πόλο, Αντρέι Ιόσεπ στο #AQF24: «Σημαντική νίκη που ήρθε μπροστά σε φανταστικό κοινό – Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Αντρέι Ιόσεπ, έκανε δηλώσεις αμέσως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου μεταξύ άλλων, εξήρε την ομάδα του Δημήτρη Μάζη.

by Κώστας Παππάς

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Euro Cup ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 8-10 στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, το #AQF24, επικοινώνησε με τον τεχνικό της ισπανικής ομάδας, Αντρέι Ιόσεπ, για να μας δώσει την δική του οπτική για το παιχνίδι.

Ο Ρουμάνοτς τεχνικός της Μπαρτσελόνα, αφού «έβγαλε το καπέλο» στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, εμφανίστηκε χαρούμενος για την σημαντική – όπως δήλωσε – νίκη και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια της ομάδας του σε Ισπανία και Ευρώπη.

Για το ματς δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε καλά, ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και είχε παίξει καλά στον προηγούμενο γύρο, οπότε ήμασταν έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.»

Για την ατμόσφαιρα στο Σεράφειο είπε: «Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, με παθιασμένους οπαδούς και αυτό είναι καλό για το άθλημα γενικότερα. Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τέτοια ατμόσφαιρα, δεν είναι εύκολο να το συναντήσεις αυτό αλλά εδώ στην Ελλάδα γίνεται συχνά και είμαστε ευγνώμονες που το ζήσαμε».

Για τους στόχους της ομάδας του, είπε: «Στην Ισπανία θέλουμε να διατηρήσουμε την τρίτη θέση που κατακτήσαμε πέρυσι και αν είναι δυνατόν να πάμε ακόμα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο καθώς Μπαρτσελονέτα και Σαμπαντέλ είναι πολύ καλές ομάδες αλλά θα προσπαθήσουμε για το Champions League. Στην Ευρώπη, ο στόχος μας ήταν να μπούμε στο group stage, το καταφέραμε, είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο που όλες οι ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους και ελπίζουμε να πάμε στο top 8.»

Κλείνοντας, όταν του ζητήθηκε να μας κάνει ένα σχόλιο για την ομάδα του Δημήτρη Μάζη, είπε: «Είναι πολύ καλά οργανωμένοι, παίζουν με σύστημα, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στην επίθεση αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA