Γιώργος Αφρουδάκης: «Στόχος μας η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων, η εξωστρέφεια και η ανάδειξη του αθλήματος σε νέα κοινά»

by Aquafeed 24

Η αυλαία των των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών ανοίγει αυτό το τριήμερο (11-12-13/10) και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται τη νέα περίοδο και στοχεύουν στην αναβάθμισή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αφρουδάκη:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου προς όλα τα σωματεία που συμμετέχουν. Να έχουν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, ως ΚΟΕ, να ανακοινώσουμε τρεις σημαντικές αλλαγές με στόχο την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων, που θα φέρουν το άθλημά μας στη σύγχρονη εποχή και θα βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία για όλους.

Μετά από χρόνια αιτήματα των φορέων του αθλήματος, λοιπόν, τη φετινή σεζόν ξεκινάει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα, που είναι μια μεγάλη εξέλιξη για το άθλημα. Θα βελτιώσει σημαντικά την ψηφιακή καταγραφή των αγώνων και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν άνετα όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του σχετικού συνδέσμου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ (LIVE RESULTS στο MENU). Εκεί, εξάλλου, θα ενσωματωθούν και τα στατιστικά (που επιστρέφουν δυναμικά μετά από χρόνια).

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι το Live Streaming για όλους τους αγώνες  της Α1 Ανδρών και Γυναικών, που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους να παρακολουθούν την εξέλιξη του πρωταθλήματος με ζωντανή εικόνα απ’ όλα τα κολυμβητήρια.

Πρόκειται για δύο μεγάλα βήματα προς την εξωστρέφεια και την ανάδειξη του αθλήματός μας σε νέα κοινά.

Φροντίζουμε, εξάλλου, με τη συνεργασία των σωματείων, για την αρτιότερη διεξαγωγή των αγώνων, με σωστές συνθήκες στην πισίνα για όλους όσους μετέχουν και βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και γύρω από την πισίνα, δηλαδή τους αθλητές, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους.

Ο μεγάλος στόχος της ΚΟΕ είναι να πάει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο το προϊόν και να μας βρει το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν με ένα εντελώς διαφορετικό, αναβαθμισμένο πρωτάθλημα. Θα ενσωματώσουμε κι άλλα πράγματα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς φιλοδοξούμε να φτάσουμε σε αυτό που ονειρευόμαστε και οραματιζόμαστε.

Να πω ότι μπορεί να υπάρξουν λάθη και αστοχίες, διότι είναι ξεκίνημα και θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση. Κατανοούμε κι εμείς τις όποιες οικονομικές δυσκολίες των σωματείων και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι ανθρωποί τους. Ωστόσο, αυτή η προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας μας απαιτεί προσπάθεια από όλους. Θέλουμε τις ομάδες δίπλα μας, αρωγούς σε αυτήν την κοινή προσπάθεια. Διότι αν δεν μπορέσουμε εμείς να αναπτύξουμε σωστά το προϊόν μας, δεν θα μπορούμε να έχουμε και απαιτήσεις για στήριξη από ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στο άθλημά μας και την ευρύτερη προβολή από τα ΜΜΕ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA