Πόλο, Α1 γυναικών: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΝΟ Βουλιαγμένης απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου!

Για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε με 25-3 του ΝΟ Ρεθύμνου στον Λαιμό.

by Κώστας Παππάς

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο ΝΟ Βουλιαγμένης καθώς επικράτησε 25-3 του νεοφώτιστου ΝΟ Ρεθύμνου στον Λαιμό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών με την Κική Λιόση να δίνει ευκαιρίες σε όλες τις παίχτριες της.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Ρεθύμνου 25-3

Κορυφαία σκόρερ για τον ΝΟΒ που επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του του ήταν η Τζούστρα με πέντε γκολ, ενώ από τον ΝΟ Ρεθύμνου του Οδυσσέα Μπαριωτάκη σκόραραν οι αδερφές Λιμπιτάκη και η Έλενα Φαρμάκη.

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ: 

To παιχνίδι ξεκίνησε ένα γρήγορο 2-0 από την Τζούστρα πριν έρθει η Μουλχάουζεν με άλλα 2 γκολ, για να δώσει προβάδισμα στον ΝΟ Βουλιαγμένης. Το σύνολο της Κικής Λιόση μπήκε πολύ δυνατά στην πρώτη περίοδο και με γκολ των Φουντωτού και Μουλχάουζεν προηγήθηκε με 6-0. Φουντωτού και Μουλχάουζεν σκόραραν ξανά και ο ΝΟΒ πήγε έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο στο 8-0.

Δεύτερο οκτάλεπτο και ο ΝΟΒ έκανε το 11-0 με τρία γκολ από Φουντωτού, Μουλχάουζεν και Joustra, πριν μειώσει η Λιμπιτάκη σε 11-1. Η Φουντωτού όμως ήταν σε εξαιρετική μέρα και με γκολ στο τελευταίο λεπτό, διαμόρφωσε το 12-1 του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, Κρασσά και Καλογεροπούλου σκόραραν για το 14-1 ενώ λίγο αργότερα, η Φουράκη σκόραρε το 15ο γκολ του ΝΟΒ. Η κρητική ομάδα μείωσε σε 15-2 με την Φαρμάκη, πριν έρθει ξανά η Τζούστρα, για να κάνει το 16-2 για τον ΝΟΒ. Το τελευταίο διάστημα του τρίτου οκταλέπτου ανήκε στην Φουράκη, η οποία, σκοράροντας 2 φορές σε εκείνο το σημείο, έκανε το 18-2 για τον ΝΟΒ που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο ΝΟΒ σκόραρε ξανά με την Τζούστρα αλλά ο ΝΟ Ρεθύμνου απάντησε με την Λιμπιτάκη (19-3). Η Ανδρεάδη έκανε το 20-3, ενώ η Κρασσά με δύο συνεχόμενα γκολ, έκανε το 22-3. Τον δείκτη του σκορ ανέβασε η Ξενάκη, ενώ Κουτσαντά και Κουρεμέτη διαμόρφωσαν το 25-3, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA