Πόλο, Euro Cup: Δεν τα κατάφεραν Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιος και ΝΟ Βουλιαγμένης στην πρεμιέρα!

Με το «αριστερό» μπήκαν στους ομίλους του Euro Cup, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιος και ΝΟ Βουλιαγμένης χάνοντας από Γιουγκ, Βαζούτας και Ορτίτζια αντίστοιχα.

by Κώστας Παππάς

Την ήττα γνώρισαν οι ΝΟ Βουλιαγμένης, Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες τους, με τον Ιστορικό να χάνει στην Νέα Σμύρνη με 16-13 από την ουγγρική Βαζούτας και τον Απόλλων Σμύρνης να μην καταφέρνει να ξεπεράσει το εμπόδιο της κατόχου του τροπαίου, Γιουγκ (14-10 τελικό σκορ). Τέλος, ο ΝΟ Βουλιαγμένης γνώρισε την ήττα από την Ορτίτζια του Γιώργου Καλαϊτζή με 16-15 με τις ελληνικές ομάδες πάντως να κοιτάζουν από σήμερα κιόλας την δεύτερη αγωνιστική καθώς φυσικά τίποτα δεν έχει κριθεί.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΒΑΖΟΥΤΑΣ  16-13

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, από τη Βαζούτας, με 16-13, μέσα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ουγγρικής ομάδας, που δημιούργησε από το ξεκίνημα μια διαφορά ασφαλείας και τη διατήρησε μέχρι το φινάλε. Επόμενη αναμέτρηση για τον Πανιώνιο είναι απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, την επόμενη Πέμπτη, 17/10.

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-4, 4-4, 4-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 2, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Σουζούκι 2, Μπιτσάκος, Τακάτα 2, Μουρίκης, Γούνας 4, Κούκουνας, Καπετανάκης, Παρτσόγλου.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14 – 10 

Την ήττα με 14-10 από τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στον πρώτο αγώνα του στη φάση των ομίλων του Euro Cup, στην υδατοσφαίριση Ανδρών.

Την ήττα με 14-10 από τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στον πρώτο αγώνα του στη φάση των ομίλων του Euro Cup, στην υδατοσφαίριση Ανδρών.
Παρότι ο Απόλλων, που είχε τις σημαντικές απουσίες του τραυματία Αλαμάνου και του τιμωρημένου Μπραΐμη. προηγήθηκε στον αγώνα, δεν μπόρεσε ουσιαστικά στα 11 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να βρει το αντίδοτο στο ασφυκτικό πρες των γηπεδούχων στην άμυνά τους, μένοντας πίσω στο σκορ με 5-1 στα 5:13 για τη λήξη του πρώτου μέρους.
Στη συνέχεια υπήρξε αντίδραση με το σκορ στο ημίχρονο να είναι το 6-3, αλλά και πάλι η Γιουγκ στην 3η περίοδο εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη σε καίρια σημεία του αγώνα και με… όπλο της ξανά την άμυνά της και τις κόντρα επιθέσεις διαμόρφωσε το σκορ στο 12-5 στο φινάλε του οκταλέπτου.
Στην 4η και τελευταία περίοδο ο Απόλλων Σμύρνης έβγαλε αντίδραση μειώνοντας στο τελικό 14-10, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό στη συνέχεια του ομίλου.

Το έργο των «κυανόλευκων» του Πέταρ Ραντάνοβιτς ήταν εκ προοιμίου δύσκολο με δεδομένο ότι η Γιουγκ διαθέτει στο ρόστερ της τέσσερις αργυρούς Ολυμπιονίκες στο Παρίσι Κροάτες, όπως και τον Ισπανό Καμπάνας, έχοντας ως στόχο της ξανά την κορυφή στο Euro Cup και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη και σήμερα.

Ο επόμενος αγώνας του Απόλλωνα είναι την επόμενη Πέμπτη, 17/10, στην έδρα του, με αντίπαλο την ιταλική Μπρέσια.

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 6-2, 2-5.

Απόλλων Σμύρνης (Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Μπογκντάνοβιτς 5, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Καπότσης 1, Χονδροκούκης, Φώσκολος, Γαρδίκας, Ρομπόπουλος, Σολανάκης, Λιμαράκης.

ΟΡΤΙΤΖΙΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 16 – 15

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πάλεψε γερά, αλλά ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στη φάση των ομίλων του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, με 16-15 από την Ορτίτζια, εκτός έδρας.

Σε ένα συναρπαστικό ματς, οι παίκτες του ΝΟΒ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να ανατρέψουν μια μεγάλη διαφορά και να πλησιάσουν στη νίκη στο τέλος του αγώνα.

Ισοφάρισαν σε 15-15, αλλά 23 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη (το ματς πήγαινε στα πέναλτι) δέχτηκαν το καθοριστικό γκολ που τους στέρησε τη νίκη. Ο επόμενος αγώνας του ΝΟ Βουλιαγμένης θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη, 17/10, στην έδρα του, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Οκτάλεπτα: 5-5, 3-2, 5-3, 3-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Ανδρεάδης, Καστρινάκης Αθ., Τόττης, Καλογερόπουλος 4, Αλμύρας 2, Ούμποβιτς, Χατζής 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης Ν. 1, Λεγάκης, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 3, Λεβαντής.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA