Πόλο, ΠΑΟΚ: Διαφοροποιήσεις μια ανάσα πριν το πρωτάθλημα και εξελίξεις στο τμήμα γυναικών!

by Aquafeed 24

Μια ανάσα πριν την έναρξη των κορυφαίων εγχώριων πρωταθλημάτων βρίσκεται η ελληνική υδατοσφαίριση, με την Α1 γυναικών να κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, με όλες τις ομάδες να φιλοδοξούν για μια εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του και έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο στο τμήμα γυναικών τρέχουν εξελίξεις, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 και θα υπάρξει διαφοροποίηση των δεδομένων, λίγες ώρες – ουσιαστικά – πριν την πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας. Συγκεκριμένα, η Χρύσα Χατζέλλη δεν θα έχει τη δυνατότητα να καθοδηγήσει φέτος τον «Δικέφαλο», καθώς η έμπειρη προπονήτρια διορίστηκε ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής και θα αφήσει τη Θεσσαλονίκη για τον Νομό Ηλείας.

Η Χρύσα Χατζέλλη θα αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και πόλη, άμεσα, ωστόσο θα είναι εκεί για να στηρίξει τα κορίτσια της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο το Σάββατο στις 17:00.

Επιπλέον, ύστερα από τις εν λόγω εξελίξεις, οι οποίες ήρθαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του συλλόγου και πολύ σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA