Πόλο, Champions League, αρχηγός Πρίμορατς: «Κορυφαία ομάδα ο Ολυμπιακός – Eίναι από τα φαβορί για το τρόπαιο»

Δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Πρίμορατς για την 1η αγωνιστική του Champions League, έκανε ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Ντράσκο Μπργκούλιαν.

by Κώστας Παππάς

Έτοιμος να μπει στον «χορό» του Champions League είναι ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει απόψε την Πρίμορατς από το Μαυροβούνιο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν και φέτος πολύ υψηλούς στόχους στην διοργάνωση και επιθυμούν να κάνουν το πρώτο βήμα , παίρνοντας την νίκη μπροστά στον κόσμο τους (Στις 19:15 η έναρξη της αναμέτρησης). Στο πλαίσιο του εν λόγω αγώνα λοιπόν, παραχώρησε δηλώσεις ο αρχηγός της Πρίμορατς, Ντράσκο Μπργκούλιαν, ο οποίος εξήρε τους «ερυθρόλευκους» λέγοντας μάλιστα πως είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ξεκινάει το Champions League, μια ωραία στιγμή για εμάς, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κατά τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός είναι μαζί με τη Φερεντσβάρος η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης φέτος και η μεγαλύτερη υποψήφια για το final-4 της Euroleague. Έχει Οκτώ ή εννέα εθνικοί Έλληνες, τον καλύτερο Ούγγρο παίκτη, Ζαλάνκι , έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο τον Μπρούσλιε και τον Λόντσαρ τον καλύτερο σέντερ στον κόσμο.

«Θα είναι ένα καλό ματς, όπως αυτό με τη Νόβι Μπέογκραντ και την Πριμόργιε, όπου δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με καλύτερες ομάδες από εμάς και πιστεύω ότι θα προβάλουμε καλή αντίσταση στην Ελλάδα. Το μόνο που θέλω είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και δεν θυμάμαι ποιος κέρδισε τον Ολυμπιακό στην έδρα τουμ την τελευταία φορά και είναι μια ευκαιρία για εμάς να πάμε στο παιχνίδι ανακουφισμένοι, και σε αυτό το παιχνίδι θέσης είναι οι καλύτεροι στον κόσμο που και μέσα από τις αντεπιθέσεις, να προσπαθήσουμε να τις μειώσουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδι θα δούμε πόσο καλά θα λειτουργήσει, γιατί έχουμε να κάνουμε με μια κορυφαία ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA