Ο ΠΣΑΤ καταγγέλει ως απαράδεκτη την τοποθέτηση του προέδρου της ΚΟΕ εναντίον του συναδέλφου Φώντα Χήτα

by Aquafeed 24

Ως «απαράδεκτη» χαρακτηρίζει και καταγγέλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου την τοποθέτηση του Πρόεδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου, κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου και όσον αφορά τον δημοσιογράφο και μέλος του ΠΣΑΤ, Φώντα Χήτα, ο οποίος διατέλεσε επί δεκαετίες υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΟΕ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Η διοίκηση του ΠΣΑΤ  καταγγέλλει ως απαράδεκτη την τοποθέτηση του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου, κατά του δημοσιογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ Φώντα Χήτα, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΟΕ.  Και ζητά την ανάκλησή της.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ με ομόφωνη απόφασή του συμπαρίσταται στο συνάδελφο, ο οποίος επί  40 έτη υπηρέτησε την ΚΟΕ  με συνέπεια και εντιμότητα, ως υπεύθυνος  του γραφείου Τύπου,  συμβάλοντας αποφασιστικά στην προβολή και ανάπτυξη των αθλημάτων υγρού στίβου. Να σημειωθεί ότι ο Φώντας είναι από τα πιό ενεργά και δημιουργικά μέλη του ΠΣΑΤ και επί σειρα ετών έχει διατελέσει στέλεχος του προεδρείου του Συνδέσμου, Α΄αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA