Φώσκολος: «Στις δυνατότητές μας η πρόκριση – Να δείξουμε πολύ καλό… πρόσωπο στο Ντουμπρόβνικ»!

by Aquafeed 24

Το πρωί της Τρίτης αναχωρεί για την Κροατία η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης, που την Πέμπτη ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην τελική φάση των Ομίλων του Euro Cup, αντιμετωπίζοντας τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Σαφώς μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση με δεδομένο ότι η οικοδέσποινα προέρχεται από συνεχή παρουσία στο Champions League τα προηγούμενα χρόνια, ενώ πέρυσι κατέκτησε και το Euro Cup (6ο της ευρωπαϊκό τρόπαιο), έχοντας ως στόχο τη φετινή σεζόν να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της!

Όπως δηλώνει, όμως, στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr , ο Άγγελος Φώσκολος «έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πάμε στο Ντουμπρόβνικ για να δείξουμε ένα πολύ καλό.. πρόσωπο».

Ο 29χρονος Έλληνας φουνταριστός αναφέρθηκε ακόμη στις εμφανίσεις στο Ζάγκρεμπ, όπου… σφραγίστηκε το εισιτήριο για τη φάση των Ομίλων, χαρακτηρίζοντάς τις πολύ ενθαρρυντικές για τη συνέχεια, ενώ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας να καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα του πολύ απαιτητικού 1ου ομίλου, στόχο που θα παλέψει να πετύχει μέχρι και το φινάλε της διαδικασίας (6 αγωνιστικές με εντός και εκτός έδρας αγώνες ενάντια σε Γιουγκ, Μπρέσια και Στρασμπούρ) στις αρχές του Δεκέμβρη!

Αρχικά ο Άγγελος Φώσκολος δήλωσε για τον αγώνα με τη Γιουγκ: 

«Η Γιουγκ είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που έχει πολλά παιχνίδια στα χέρια της τη φετινή χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι έχει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ έντονα, πάρα πολύ δυναμικά, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πάμε για το καλύτερο, πάμε για να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύω σε μια πολύ καλή εμφάνιση και ό,τι καλύτερο για την ομάδα»!

Για τις εμφανίσεις στο Ζάγκρεμπ, αλλά και τις πιθανότητες του Απόλλωνα για πρόκριση από τον 1ο Όμιλο στους «16» του Euro Cup (θα μπουν και 8 ομάδες από το Champions League στην επόμενη φάση) ο δυναμικός φουνταριστός τόνισε:

«Ήταν ένας πολύ απαιτητικός όμιλος στο Ζάγκρεμπ, δώσαμε 4 παιχνίδια σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα (σ.σ. 40 ώρες), παρ’ όλα αυτά ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης, δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα πήγε με ένα μήνα προετοιμασίας. Ήταν πολύ ενθαρρυντικό το πρόσωπο της ομάδας. Πιστεύουμε ότι θα δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

Βρισκόμαστε τώρα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, αλλά αυτή ήταν η κλήρωση και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του.

Η ομάδα έχει ως στόχο την πρόκριση. Έχουμε κληρωθεί με δύο ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου (σ.σ. Γιουγκ, Μπρέσια) με παρουσία στο Champions League τα τελευταία χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύουμε ότι είναι κάτι που είναι στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και με τις τρεις ομάδες (σ.σ. και τη γαλλική Στρασμπούρ). Πιστεύω να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA