Πόλο, Champions League, Ολυμπιακό: Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ζάλανκι θα καθυστερήσει

by Aquafeed 24

Ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος με ισχυρή αισιοδοξία στον Ολυμπιακό, ότι η ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει πολλές κορυφές, με σημαντικότερη αυτή της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα στο Champions League την Τετάρτη στις 18:15 στον Πειραιά με αντίπαλο την Πρίμορατς Κότορ για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όσον αφορά τον Δ’ Όμιλο.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Χέρβο Κόλιανιν δουλεύει σκληρά με τους κορυφαίους αστέρες που διαθέτει το ρόστερ του, καθώς και με τους ταλαντούχους νέους που ήρθαν στον Ολυμπιακό για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο επερχόμενο Champions League ως ένα εκ των φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση από τον εν λόγω Όμιλο, αλλά και για να φθάσουν ως το τέλος της διαδρομής φέτος.

Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν δυσκολίες, με τον Ολυμπιακό να θέλει να υπερασπιστεί σαφώς την έδρα του, ξεκινώντας νικηφόρα στη διοργάνωση, ωστόσο ο Κροάτης τεχνικός θα έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Γκέργκο Ζάλανκι.

Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Πρίμορατς Κότορ, καθώς και για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ καθότι είναι τιμωρημένος από τον περασμένο τελικό του Champions League, όταν αγωνιζόταν με το σκουφάκι της Προ Ρέκο απέναντι στη Φερεντσβάρος του Στέλιου Αργυρόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό της Μάλτας, ο Ζάλανκι στο 4:25 του τέταρτου οκταλέπτου αποβλήθηκε ΧΩΡΙΣ αντικατάσταση από την αναμέτρηση και μάλιστα ύστερα από τη χρήση VAR. Έτσι, λοιπόν, «κουβαλάει» την τιμωρία του και ύστερα από δύο αγωνιστικές θα την έχει εκτίσει, επομένως το ευρωπαϊκό, τουλάχιστον, ντεμπούτο του Ούγγρου σούπερσταρ με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στον Πειραιά, με αντίπαλο τη Σαβόνα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA