Πόλο, Champions League: Ανταγωνιστικός Πανιώνιος λύγισε στο φινάλε από την Φερεντσβάρος!

by Γιώργος Χρήστου

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου της προκριματικής φάσης του Champions League Γυναικών που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Το σύνολο του Τάσου Παπαναστασίου ήταν άκρως ανταγωνιστικό απέναντι στην ενισχυμένη Φερεντσβάρος της Ελευθερίας Πλευρίτου. Ο «Ιστορικός» ηττήθηκε με 10-6 από την ουγγρική ομάδα, ενώ στρέφει την προσοχή του στην Σαν Αντρέου (4/10, 20:30).

Πανιώνιος – Φερεντσβάρος 6-10

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος πάλεψε για τρία οκτάλεπτα απέναντι στο μεγάλο φαβορί και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς αποτελείται από νεανικό σύνολο διαθέτοντας και έμπειρες αθλήτριες στο ρόστερ του. Η ελληνική ομάδα είχε πρώτες σκόρερ τις Βασιλική Δούλη και Μαργαρίτα Μπιτσάκου που σημείωσαν από δύο τέρματα έκαστη. Το σύνολο του Τάσου Παπαναστασίου ήταν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού 11 λεπτά πριν το φινάλε με το σκορ ισόπαλο 6-6, ενώ στη συνέχεια οι Μαγυάρες έδειξαν την κλάση τους αφού με ένα σερί 3-0 πήραν τη νίκη.

Ντεμπούτο στα «κυανέρυθρα» για τη σπουδαία, Εντίνα Γκανγκλ, καθώς και τις Παπαδοπούλου, Μπιτσάκου και Άλεν.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-3, 0-3

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Αρίμα, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή, Άλεν, Μαστρόκαλου, Καραγιάννη 1, Λούδη Ευγ., Σταυρίδου, Δούλη 2, Παπαναστασίου Δ. 1, Μπιτσάκου Μ. 2, Κάτσιου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA