Πόλο, ΠΑΟΚ: Aνακοίνωσε την Άμπι Μπονέλο από τη Μάλτα!

Την ένταξη της Άμπι Μπονέλο στο έμψυχο δυναμικό του ρόστερ, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/10)!

by Κώστας Παππάς

Η σεζόν 2024-2025 βρίσκεται προ των πυλών και οι ομάδες προσπαθούν να κλείσουν τις όποιες «τρύπες» στο ρόστερ, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο» να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την φουνταριστή από τη Μάλτα, Άμπι Μπονέλο.

Σημειώνεται ότι στις 2 Ιουλίου η Άμπι Μπονέλο ανανέωσε το συμβόλαιο της με την Μαλτέζικη ομάδα μέχρι το 2027, όμως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ κινήθηκαν έξυπνα και αποφασιστικά πείθοντας την 24χρονη φουνταριστή για το πρότζεκτ που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια. Άμπι Μπονέλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στην Μάλτα στις 7/11/2000, η Άμπι Μπονέλο αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 172cm. 

Η Άμπι Μπονέλο είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Μάλτας, με την οποία έχει συμμετάσχει σε προκριματικές φάσεις τόσο του παγκόσμιου, όσο και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μάλιστα, υπήρξε και αρχηγός της Κ17. 

Σε συλλογικό επίπεδο, ήταν αρχηγός της Σαν Ζιλάζ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Μάλτας το 2022. Οι επόμενες αγωνιστικές περίοδοι την βρήκαν στην Γαλλία, παίζοντας με το σκουφάκι της Νις».

Η ίδια στις δηλώσεις μετά την μεταγραφή της στον Δικέφαλο, είπε: «Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν μία άκρως ενδιαφέρουσα απόφαση, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο Σύλλογο με πολύ μεγάλη και πλούσια ιστορία. Έχω βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στην Θεσσαλονίκη, μία πόλη η οποία έχει πολλά να σου προσφέρει. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πλούσια αθλητική κουλτούρα, ο οποίος πρωταγωνιστεί και έχει μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους του». 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA