Πόλο, Euro Cup: Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων στο Group Stage!

Τεράστιες προκλησεις ενόψει για τις ελληνικές ομάδες!

by Aquafeed 24

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η κλήρωση για τη φάση των Ομίλων του φετινού Euro Cup ανδρών, εκεί όπου θα λάμψουν δια της παρουσίας τους οι τέσσερις εκπρόσωποι της ελληνικής υδατοσφαίρισης και πιο συγκεκριμένα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο Πανιώνιος, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Παναθηναϊκός.

Οι τέσσερις σύλλογοι από την Ελλάδα θριάμβευσαν στον προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και έμαθαν αντιπάλους στο Group Stage, ευελπιστώντας και έχοντας τα φόντα για σημαντικές ευρωπαϊκές πορείες.

Στη φάση των καλύτερων 16 ομάδων της διοργάνωσης και με την παρουσία ιστορικών συλλόγων, καμία κλήρωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ευνοϊκή για τα ελληνικά κλαμπ, οι οποίες στον ευρωπαϊκό δρόμο τους θα έχουν συγκλονιστικές αναμετρήσεις, επομένως και μεγάλες προκλήσεις.

Αντάμωση Ελλήνων στον Β’ Όμιλο, με τον Πανιώνιο και τον ΝΟ Βουλιαγμένης να κληρώνονται αγκαλιά και θα αντιμετωπίσουν την BVSC από την Ουγγαρία, η οποία κέρδισε την ελλιπή Προ Ρέκο στον προκριματικό γύρο, καθώς και την ανεβασμένη Ορτίτζια του Γιώργου Καλαϊτζή, με τον Έλληνα περιφερειακό να αντιμετωπίζει στην Ευρώπη δύο πρώην ομάδες του.

Πολύ δύσκολη κλήρωση για τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς βρίσκεται στον ίδιο Όμιλο με την κάτοχο του τροπαίου, Γιούγκ, καθώς και με την ιταλική Μπρέσια που αποτελούν δύο ευρωπαϊκές δυνάμεις με μεγάλη παράδοση.

Πιο ισορροπημένος, αλλά και αμφίρροπος ο Δ’ Όμιλος του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα, τη σερβική Σάμπατς και την ουγγρική Χόνβεντ.

Καμία ελληνική ομάδα δεν έπεσε στον Γ’ Όμιλο που αποτελεί και τον δυσκολότερο, καθώς εκεί θα κοντραριστούν η Προ Ρέκο, η ενισχυμένη Μλάντοστ και η Σόλνοκ.

Α’ Όμιλος: Γιούγκ, Μπρέσια, Στρασβούργο, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Β’ Όμιλος: Ορτίτζια, BVSC, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Γ’ Όμιλος: Μλάντοστ, Σόλνοκ, Προ Ρέκο,  Ντούισμπουργκ

Δ’ Όμιλος: Μπαρτσελόνα, Σάμπατς, Χόνβεντ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA