Γρηγόρης Καπετανάκης στο #AQF24: «Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε την πρόκριση – Αδικήσαμε τους εαυτούς μας την περυσινή χρονιά»

Δηλώσεις στον απόηχο της νίκης - πρόκρισης του Πανιωνίου επί της Σπαντάου, έκανε στην κάμερα του #AQF24, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, ο Κώστας Καπετανάκης.

by Κώστας Παππάς

Το «παρών» στην κλήρωση της Δευτέρας (30/9) για τους ομίλους του Euro Cup θα δώσει μεταξύ άλλων και ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις παίρνοντας ώθηση φυσικά και από τον κόσμο του που στήριξε για άλλη μια φορά τους παίχτες του Κώστα Δήμου.

Πόλο, Euro Cup: Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων στο Group Stage!

Το #AQF24 φυσικά ήταν στην Νέα Σμύρνη και συνομίλησε με τον Γρηγόρη Καπετανάκη μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο πολύπειρος αμυντικός (αγωνίζεται με επιτυχία και στην περιφέρεια) του Ιστορικού, ανέφερε πως η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φάνηκε, ενώ δεν δίστασε να ανεβάσει τον φετινό πήχη, λέγοντας πως η ομάδα του θέλει να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από την περυσινή, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη.

Για την πρόκριση που ήρθε φαινομενικά εύκολα, είπε: «Δεν ήταν τόσο εύκολο καθώς ήμασταν κουρασμένοι από το χθεσινό παιχνίδι (σ.σ Σόλνοκ) που είχε πολλές μονομαχίες. Παίζαμε με δύο πολύ καλές ομάδες, μην ξεχνάμε ότι η Σπαντάου έπαιζε χρόνια στο Champions League. Είναι μια δουλεμένη και δεμένη ομάδα, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε δυνατά και κάνοντας αυτό που έπρεπε, ήρθε το τελικό αποτέλεσμα».

Για το πόσο θα βοηθήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στον ρυθμό της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος είπε: «Σίγουρα είναι αβαντάζ το ότι έχουμε ξεκινήσει τα παιχνίδια νωρίτερα και θεωρητικά θα έχουμε ένα πλεονέκτημα στην αρχή. Από κει και πέρα, είναι ένα έξτρα φορτίο η Ευρώπη, κάθε ομάδα θέλει να παίζει περισσότερο ματς μέσα στην χρονιά και περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος, ανέφερε: «Ο Πανιώνιος έχει δείξει ότι τα τελευταία χρόνια εδραιώνεται και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, πέρυσι η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγαμε τόσο καλά αλλά φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω παλεύοντας καθημερινά για αυτό».

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν «πεισμώσει» λόγω της περσινής χρονιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας υπάρχει μια παραπάνω προσπάθεια, ίσως και μια παραπάνω πίεση γιατί πέρυσι αδικήσαμε κάπως τους εαυτούς μας. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές, αλλά από δω και πέρα κοιτάμε το μέλλον και το πως θα είμαστε καλύτεροι».

Συνέντευξη στον Γιώργο Χρήστου – Επιμέλεια κειμένου, Κώστας Παππάς

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA