Απόλλων Σμύρνης: Επίδειξη δύναμης κόντρα στην Σαν Αντρέου και πανηγυρική πρόκριση στους Ομίλους!

Ο Απόλλων Σμύρνης πήγε στο Ζάγκρεμπ έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στη φάση των ομίλων του LEN EuroCup και τα κατάφερε πανηγυρικά.

by Μάνος Φυρογένης

Με τρεις άνετες νίκες στην οποίες δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους ούτε αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και μία μάχη απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης (Μλάντοστ) και μάλιστα στην έδρα της, ο Απόλλων Σμύρνης τα κατάφερε άνετα και με στόμφο.

Η «αμφίβια Ελαφρά ταξιαρχία» απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι τις πολύ μεγάλες δυνατότητές της, δεν διαπραγματεύτηκε ούτε χαρίστηκε στην πιο αδύναμη Σαν Αντρέου και με καθαρό σκορ 15-5 κατέλαβε τη δεύτερη θέση του προκριμτικού ομίλου που οδηγεί αυτόματα στο… κυρίως μενού του EuroCup.

Πολυφωνία στην επίθεση με τους Μπραϊμη, Ρομπόπουλο, Τρούλο και Μπογκαντάνοβιτς να ολοκληρώνουν τον αγώνα με δύο γκολ στο ενεργητικό τους. 7/11 στον παίκτη παραπάνω είχε ο Απόλλων Σμύρνης που μέχρι ενός σημείου, δεν είχε χάσει προσπάθεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΟΥ 15-5

Το «πρέπει» και ο ξεκάθαρος ρόλος του φαβορί, φόρτωσαν στο ξεκίνημα με περισσότερο βάρος τους παίκτες του Απόλλωνα και όταν αυτό το διαχειρίστηκαν, φανέρωσαν στο νερό τις δυνατότητές τους δίχως να δώσουν ελπίδες στον αντίπαλο.

Το 2-2 στα μέσα της εναρκτήριας περιόδου έγινε 13-3 στο τέλος της τρίτης με την «αμφίβια αλαφρά ταξιαρχία» να ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στον απόλυτο βαθμό, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση οριστικά και αμετάκλητα στην τρίτη περίοδο με το 6-1 επιμέρους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα η τελευταία περίοδος, με το σύνολο του Ραντάνοβιτς να κατεβάζει ταχύτητα, φτάνοντας «σβηστά» στο τελικό 15-5.

Χαρακτηριστικό του βάθους του ρόστερ και των πολλών πλέον λύσεων το γεγονός πως σκόραραν ΌΛΟΙ οι παίκτες πέρα από τους τερματοφύλακες φυσικά.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 6-1, 2-2

Τα στατιστικά και η διακύμανση του Αγώνα ΕΔΩ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Μπραϊμης 2, Μπογκντάνοβιτς 2, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 2, Δίπλαρος 1, Καπότσης 1, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 1, Γαρδίκας 1, Ρομπόπουλος 2, Σολανάκης 1, Λιμαράκης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA