Euro Cup: Άγγιξε την νίκη ο νεανικός ΝΟΒ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

by Γιώργος Χρήστου

Πάλεψε μέχρι το φινάλε αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες ο ΝΟ Βουλιαγμένης κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου του Euro Cup! Το σύνολο του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στους Ισπανούς και ηττήθηκε με 13-11, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Κουϊντο (29/9, 11:30) για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μπαρτσελόνα – ΝΟ Βουλιαγμένης 13-11

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ, όμως ο ΝΟ Βουλιαγμένης απάντησε άμεσα χάρη σε τέρμα του Σεμίρ Σπάχιτς. Παρόλα αυτά η ισπανική ομάδα ανέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1), όμως οι «μπέμπηδες» ισοφάρισαν σε 3-3 με τρομερό εξάμετρο του Ανδρέα Αλμύρα και σουτ του Νίκου Γιαννάτου. Στη δεύτερη περίοδο ο Ανδρέας Αλμύρας έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον ΝΟΒ (4-3), όμως η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 4-4. Παρόλα αυτά το σύνολο του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς ανέκτησε το προβάδισμα με γκολ του Δημήτρη Χατζή αλλά το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στην απόλυτη ισορροπία (5-5).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΝΟΒ πήρε το προβάδισμα (6-5) με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Ανδρέα Αλμύρα, όμως η Μπαρτσελόνα είχε την απάντηση. Η ελληνική ομάδα διατήρησε τα ηνία στο μεγαλύτερο σημείο του τρίτου οκταλέπτου καθώς οι Δημήτρης Χατζής και Σεμίρ Σπάχιτς έκαναν το 7-6 και το 8-7, αλλά και πάλι οι Ισπανοί ισοφάρισαν και ανέκτησαν το προβάδισμα (9-8), όμως ο Γούντχεντ ισοφάρισε σε 9-9 διατηρώντας τις δύο ομάδες στην ισορροπία. Στη τελευταία περίοδο το ντέρμπι συνεχίστηκε καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι το φινάλε του αγώνα, όμως η Μπαρτσελόνα επικράτησε στις λεπτομέρειες κόντρα στο νεανικό σύνολο του ΝΟΒ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ανδρέας Αλμύρας που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ τρία πρόσθεσε ο Δημήτρης Χατζής.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 4-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Καστρινάκης Θ., Τόττης, Καλογερόπουλος Στ., Αλμύρας 4, Ούμποβιτς, Χατζής 3, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης Ν., Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA