Πόλο, Euro Cup: Αδίκησε τον εαυτό του και έμεινε εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ!

by Γιώργος Χρήστου

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ καθώς απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Euro Cup. Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου πραγματοποίησαν σπουδαίο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ντούϊσμπουργκ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ελληνική ομάδα δε βρήκε τις επιθετικές λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον έβδομο όμιλο (12-10). Οι Θεσσαλονικείς ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους κόντρα στη διοργανώτρια Τρίγλαβ Κράνι (29/9, 13:00).

Ντούϊσμπουργκ – ΠΑΟΚ 12-10

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ μπήκε με το καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση καθώς άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του Ντέλιτς, ενώ ο Αναστάσιος Μυρίλος διπλασίασε τα τέρματα της ελληνικής ομάδας με εξαιρετική ενέργεια από τα δύο μέτρα. Παρόλα αυτά η Ντούϊσμπουργκ μείωσε σε 2-1 χάρη σε τέρμα του Ντολφ στο παίκτη παραπάνω, όμως το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου διατήρησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων (3-1) με τέρμα του Σπιθολέων Καρατζά με αριθμητικό πλεονέκτημα. Στη δεύτερη περίοδο οι Θεσσαλονικείς διεύρυνε το προβάδισμα (4-1) με νέο γκολ του Σπιθολέων Καρατζά στο παίκτη παραπάνω αλλά οι Γερμανοί μείωσαν σε απόσταση αναπνοής (4-3) χάρη σε τέρματα του Τζουσάκοφ. Στο 5:39 ο Χρήστος Μπιτσάκος ανέβασε τη διαφορά στα δύο τέρματα (5-3), όμως ο Σίμιτς στο παίκτη παραπάνω έκανε το 5-4. Στο 3:08 ο Σπιθολέων Καρατζάς με το τρίτο του προσωπικό τέρμα αύξησε το προβάδισμα στα δύο τέρματα (6-4) με αριθμητικό πλεονέκτημα και ο Ντέλιτς επανέφερε τη διαφορά στα τρία γκολ (7-4).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί μπήκαν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αφού μείωσαν σε 7-6 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, όμως ο ΠΑΟΚ στο 4:26 χάρη σε τέρμα του Νίκου Τσολακούδη στο παίκτη παραπάνω έκανε το 8-6 αλλά ο Τζουσάκοφ με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα μείωσε σε 8-7, ενώ ο ίδιος παίκτης έφερε το παιχνίδι στα ίσα (8-8). Στο 1:47 οι Γερμανοί συνέχισαν το σερί αφού ο Μέτεν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (9-8). Στη τελευταία περίοδο η Ντούϊσμπουργκ διεύρυνε το προβάδισμα στα δύο τέρματα (10-8), ενώ τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα οι Γερμανοί πήραν σημαντικό προβάδισμα. Παρόλα αυτά η ελληνική ομάδα έκανε την αντεπίθεσή της αφού οι Νίκος Τσολακούδης και Ντέλιτς έφεραν τον ΠΑΟΚ σε απόσταση βολής (11-10). Στο 1:09 ο Ειντένερ «κλείδωσε» την νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 5-1, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος Χ. 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Καρατζάς 3, Σιορδίλης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA