Πόλο, Euro Cup: «Ηφαίστειο» η Νέα Σμύρνη και τρομερή εμφάνιση ο Πανιώνιος!

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Κώστας Γκιουβέτσης, πύρινη εξέδρα και βήμα πρόκρισης για τον ανανεωμένο «Ιστορικό»!

by Aquafeed 24

Η «κόλαση» της Νέας Σμύρνης επέστρεψε στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, καθώς ο κόσμος του Πανιωνίου δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα στο κλειστό της Αρτάκης και αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να δώσει ώθηση στους «κυανέρυθρους ώστε να ξεκινήσουν την πορεία τους στον προκριματικό γύρο του Euro Cup, με μια εμφατική νίκη κόντρα στην ισπανική, Τενερίφη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 16-9

Οι «κυανέρυθροι» του Κώστα Δήμου εμφανίστηκαν με όρεξη, κολύμπησαν πολύ, ήξεραν τι αναζητούσαν στην επίθεση και με συνέπεια στην άμυνα, κατάφεραν από το ξεκίνημα να θέσουν το τέμπο της αναμέτρησης, έχοντας υπέροχη κυκλοφορία της μπάλας και ιδανικά τελειώματα, ιδίως από την περιφέρεια, στοιχεία που οδήγησαν τον Πανιώνιο από νωρίς σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση και την Τενερίφη ανήμπορη να αντιδράσει από το «κύμα» που σηκώθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Τα έξι γκολ του Κωνστανίνου Γκιουβέτση μέσα σε μόλις δύο οκτάλεπτα, φανέρωσαν τις επιθετικές αρετές, τόσο του ίδιου του Έλληνα διεθνή, όσο και του Πανιωνίου γενικότερα, καθώς οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν σε εξαιρετικό φεγγάρι, είχαν αποτελεσματικότητα, εύρος και καλές αποστάσεις. Το 10-4 του 2ου οκταλέπτου, έδωσε ασφάλεια στην ομάδα του Κώστα Δήμου και παράλληλα αυτοπεποίθηση ότι αυτό που δημιουργείται έχει ουσία και μπορεί να οδηγήσει κάπου ψηλά.

Τα στοιχεία που παρουσίασε, έστω και σε αυτή την πρώτη γεύση, ο Πανιώνιος είναι άκρως ενθαρρυντικά για τη συνέχεια, όμως στις τάξεις του «Ιστορικού» γνωρίζουν καλά ότι το Σάββατο στις 18:30 με τη Σόλνοκ, θα χρειαστούν αυτά και ακόμη περισσότερα για να πετύχουν μια νίκη-πρόκριση στη φάση των Ομίλων του Euro Cup. Οι Μαγυάροι, πάντοτε υπολογίσιμοι, επικράτησαν την Παρασκευή με 11-7 της Σπαντάου και αν απόψε ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε το «παρών», το Σάββατο καλείται να κατακλύσει το κλειστό της Αρτάκης, για να σπρώξει την αγαπημένη του ομάδα προς μια μεγάλη επιτυχία!

Στο τέταρτο οκτάλεπτο στα δοκάρια στη θέση του Γαλανίδη πέρασε ο Μαυροβουνιώτης, ενώ όσον αφορά τους σκόρερς, την πρωτιά πήρε ο Κώστας Γκιουβέτσης με έξι γκολ και ακολούθησε ο μεγάλος αρχηγός, Αλέξανδρος Γούνας, με τέσσερα, σημειώνοντας παράλληλα και το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ του φετινού Πανιωνίου.

Φωτογραφία: Pixe1shot

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA