Η Εθνική μας ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης κατέλαβε την 8η θέση στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού στην προτελευταία συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, το απόγευμα της Παρασκευής (24/6)

Η Ελλάδα με τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους με την επωνυμία “Ίκαρος” και βαθμολογήθηκε με 88.1667 βαθμούς.

Οι Κινέζες πήραν το χρυσό μετάλλιο με 96,7000 βαθμούς, η Ουκρανία το ασημένιο με 95,000 β. και  η Ιαπωνία το χάλκινο με 93,1333 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αύριο Σάββατο (25/6) το απόγευμα, στις 17:00, η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον τελευταίο Τελικό του προγράμματος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Παγκοσμίου.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Την Κυριακή (26/6) στις 9:30 το πρωί η ελληνική αποστολή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης επιστρέφει στην Αθήνα και στι αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τα δύο ιστορικά μετάλλια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και τις υπόλοιπες πολύ καλές θέσεις στις αποσκευές της.

Πηγή: koe.org.gr