Σε μία ακόμα ανανέωση προχώρησε ο ΠΑΟΚ καθώς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κεχαλάρη.

Ο 20χρονος περιφερειακός ο οποίος είναι μέλος του Δικέφαλου του Βορρά για πολλά χρόνια, θα συνεχίσει την πορεία του στην ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Κεχαλάρη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 2002 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την σπουδαία του διαδρομή από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ μέχρι την καθιέρωση στην ανδρική ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Προερχόμαστε από μία πετυχημένη σεζόν στην οποία οι περισσότεροι στόχοι μας πραγματοποιηθήκαν. Η ομάδα μπήκε στα πλέι-οφ και πήρε το «εισιτήριο» για την Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους σ’ εμένα. Εύχομαι μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, και να κάνουμε σαν ΠΑΟΚ ακόμα ένα βήμα προόδου, όπως κάνουμε σταθερά όλα αυτά τα χρόνια!». 

Facebook Comments