4ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών από τον Άργη Καλαμάτας – Το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου οι αγώνες!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ – «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ενόψει της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Β Εθνική τον προσεχή Μάϊο, στα  πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, πραγματοποιεί το 4ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας με τη συμμετοχή των ανδρικών ομάδων:

Άργης Καλαμάτας
Τρίτων Αμαρουσίου
Μαρούσι Α.Σ.
Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 1/4

1η αγωνιστική

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ Α.Σ.

20:30 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Κυριακή 2/4

2η αγωνιστική

09:30 ΜΑΡΟΥΣΙ Α.Σ. – ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

10:30 ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

3η αγωνιστική

17:30 ΜΑΡΟΥΣΙ Α.Σ. – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

18:30 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Επίσης, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας το σύνθημα “ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ” θα το φωνάξουν και οι μικροί αθλητές, καθώς οι ακαδημίες του Άργη Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες της ομάδας του Τρίτων Αμαρουσίου και του Ν.Ο. Πατρών.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο:

17:00 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Κυριακή:

11:30 ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

12:30 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

16:00 Αγώνες Κατάταξης

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα συνδιοργανωθεί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, τη συμμετοχή σε αγώνες, αλλά αναλαμβάνουν και συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός. Καλούμε τα παιδιά της Μεσσηνίας να γνωρίσουν από κοντά το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της Ελλάδας, συμμετέχοντας στα οργανωμένα τμήματα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας.

Τέλος, τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA