4ο σερί πρωτάθλημα U20 για Τριανταφύλλου – Χαραχλέ στη Γερμανία!

by Aquafeed 24

Σερί νίκες, σερί πρωταθλήματα για την Μπάγιερ Ίρτινγκεν στο γερμανικό U20, με την ομάδα να κατακτά το τρόπαιο για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.

Με τον Γιώργο Τριανταφύλλου και τον Ευάγγελο Χαραχλέ στον πάγκο, η Μπάγιερ κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα U20 στη Γερμανία, όντας μάλιστα αήττητη όλα αυτά τα χρόνια, κάτι το οποίο έγινε και φέτος με αντιπάλους την Έσλιγνκεν, τη Μπόχουμ και τη Χαϊλδεβέργη, όσον αφορά την τελική φάση.

Τελική κατάταξη:

1) Μπάγιερ

2) Μπόχουμ

3) Έσλινγκεν

4) Χαϊδελβέρη

Οι δύο Έλληνες απέδειξαν εκ νέου την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και προσέθεσαν όχι απλά έναν τίτλο στην ιστορία της ομάδας τους, αλλά και μια επιτυχία των Ελλήνων προπονητών στο εξωτερικό.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Τριανταφύλλου, που είναι βασικό μέλος στις εθνικές ομάδες της Γερμανίας, μίλησε στο #AQF24: 

«Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, από τα προηγούμενα, γιατί ήταν δύσκολο να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Έχω αρκετά κορίτσια που μένουν 30-40 χιλιόμετρα μακριά και παρόλο που είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα του συλλόγου, δεν λαμβάνουν τίποτα. Επομένως, τους είναι δύσκολο να έρχονται προπόνηση κάθε μέρα, συν ότι το Έσλινγκεν χρησιμοποίησε παίκτριες της Εθνικής από άλλη ομάδα και το Μπόχουμ είχε δέκα Ουκρανές αθλήτριες στη σύνθεση του, επτά από τις οποίες είναι στην Εθνική U20 της χώρας. Τα κορίτσια έπαιξαν απίστευτα και απέδειξαν ότι είναι πρωταθλήτριες. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Χαραχλή, τον συνεργάτη μου».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA