30ο Τουρνουά Ιωάννης Χατζηθεοδώρου: Γεμάτο χαμόγελα, παιχνίδι και «Ιστορία»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ένα από τα ιστορικότερα τουρνουά παίδων, αν όχι το ιστορικότερο, το Τουρνουά Ιωάννης Χατζηθεοδώρου έκλεισε με απόλυτη επιτυχία το 30ο έτος διεξαγωγής του.

Συνολικά συμμετείχαν 10 ομάδες σε δύο ομίλους των πέντε, με τους παίδες του ΠΑΟΚ να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση. Η τελική κατάταξη κατάταξη είχε ως εξής:

1) ΠΑΟΚ
2)Partizan
3)ΑΟΠ Φαλήρου
4)ΠΑΟ
5)ΝΟΒ Blue
6)ΝΟ Πατρών
7)ΝΟ Χανίων
8)ΝΟΒ Red
9)ASD Verona
10)ΑΝΟ Γλυφάδας
Παράλληλα εδώ υπάρχουν και τα αποτελέσματα όλης της διοργάνωσης:
Οι δύο ομάδες που έφτασαν στον μεγάλο τελικό ήταν ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν με τους νεαρούς «Θεσσαλονικείς» να επικρατούν με 15-11.
Η στιγμή της απονομής.
Η κοινή φωτογράφηση των δύο φιναλίστ.
Μετά τη λήξη και της τελευταίας αναμέτρησης, έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών, πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο αθλητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Λεωνιδάκης, με την απονομή να πραγματοποιείται από τον κο Βαγγέλη Ρούπακα.
Ενώ πολυτιμότερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπερδές του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, με τον κο Στέλιο Πρωτονοτάριο να είναι στην απονομή.
Τέλος φυσικά απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από την από την πρόεδρο του Ναυτικού ομίλου Βουλιαγμένης κα Στέλλα Λαζάρου ,στην αδερφή του Ιωάννη Χατζηθεοδώρου κα Ελένη Χατζηθεοδώρου.
Τέλος θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμη για τη διοργάνωση που συμπλήρωσε 3 γεμάτες δεκαετίες και οδεύει στην τέταρτη όπως παραθέτουμε το κείμενο που αναρτήθηκε στα social media:

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA