Θέτοντας τις κατάλληλες βάσεις για τους μικρούς αθλητές υδατοσφαίρισης, με σωστή προπονητική καθοδήγηση και στόχο την αποκόμιση εμπειριών και ερεθισμάτων, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με την ομάδα του Ναυπλίου για τους Μίνι Παίδες.

Η σχέση των δύο σωματείων αναπτύχθηκε ιδιαίτερα μετά την αντίστοιχη προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας του ΝΟΒ στο Ναύπλιο, την περασμένη άνοιξη. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρθηκε η ευκαιρία στους μικρούς Ναυπλιώτες αθλητές αυτή την φορά.

Η ομάδα Μίνι Παίδων του Ναυπλίου κατέφθασε στο κολυμβητήριο του Λαιμού την Κυριακή 10/10 το πρωί όπου και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ, σε πλήρως εξοπλισμένους ξενώνες. Στο πλαίσιο του προγράμματος προετοιμασίας, έπαιξαν δύο φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του Ν.Ο.Β.

Στόχος των δύο ομάδων ήταν να εφαρμόσουν όσα έχουν διδαχθεί στις προπονήσεις τους εντός της πισίνας από τους προπονητές τους και να φανούν ανταγωνιστικές η μία απέναντι στην άλλη.
Η εμπειρία αυτή προσέφερε ενδιαφέρον αθλητικό θέματα, δίνοντας επίσης, στους προπονητές των ομάδων να πραγματοποιήσουν τις “δοκιμές” που ήθελαν.