29ο Τουρνουά Κ15 «Ι. Χατζηθεοδώρου»: Πρωταθλητές οι παίδες του ΝΟ Χανίων!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με πολλά χαμόγελα και δυνατούς αγώνες έπεσε η αυλαία του 29ου Τουρνουά «Ιωάννης Χατζηθεοδώρου» στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31/10 στο Κολυμβητήριου Λαιμού, το 29ο Τουρνουά «Ιωάννης Χατζηθεοδώρου» του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, στο οποίο Πρωταθλητές στέφθηκαν οι Παίδες του Νο Χανίων, οι οποίοι επικράτησαν στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης του Παναθηναϊκού 14-9, κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο! Μετά το τέλος της αναμέτρησης βραβεύτηκαν οι: Παναγιώτης Τζανακάκης και Γιώργος Μαραγκουδάκης του ΝΟ Χανίων, οι οποίοι μοιράστηκαν τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη της διοργάνωσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης XANIΩN SRAUD Όμιλος ων Πρωταθλητών T2220 SATON Ναυτικός Όμιλος ΧΑΝΙΩΝ .XANIΩN WATE"

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης O Όμιλος των Πρωταθλητών Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης"

 

Μια παραδοσιακά άρτια διοργάνωση, η οποία κάθε χρόνο δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές της υδατοσφαίρισης να εφαρμόσουν έμπρακτα τα όσα εξασκούν στην προπόνηση, να αγωνιστούν σε συνθήκες προσομοίωσης Πρωταθλήματος και να παρουσιαστεί η δυναμική της κάθε ομάδας.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 30/10, πραγματοποιήθηκε και ο Μικρός Τελικός του τουρνουά στον οποίο ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (red) έδωσε μάχη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τους «μπέμπηδες» του ΝΟΒ να αναδεικνύονται νικητές της αναμέτρησης επικρατώντας 7-5 και κατακτώντας παράλληλα το Χάλκινο μετάλλιο! Καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών, ο Ζήσης Σαγίρογλου του ΠΑΟΚ! Την απονομή στον καλύτερο τερματοφύλακα έκανε ο πρώην πορτιέρε των Ανδρών του ΝΟΒ και νυν προπονητής της ομάδας Παίδων, Στέλιος Πρωτονοτάριος, ενώ την απονομή για την 4η θέση του ΠΑΟΚ, έκανε ο μέχρι πέρσι εμβληματικός αρχηγός και νυν διευθυντής υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, Χρήστος Αφρουδάκης.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και άτομα που στέκονται

 

Στον αγώνα για τις θέσεις 5-6, αναμετρήθηκε η ομάδα του ΝΟΒ (blue) κόντρα στον ΑΟΠ Φαλήρου, όπου το παιχνίδι έληξε 12-10 υπέρ της Βουλιαγμένης!

Όσον αφορά την και 8η θέση, οι παίδες του ΝΟ Πατρών επικράτησαν εύκολα (13-5) του Νηρέα Γέρακα ολοκληρώνοντας όμορφα τους αγώνες κατάταξης στο Κολυμβητήριο Λαιμού.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης protergia AGN ΟΌμιλος των Πρωταθλητών Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ARANA"

Η τελικά κατάταξη του τουρνουά «Ιωάννης Χατζηθεοδώρου» 2021 είναι η εξής:
1. ΝΟ Χανίων
2. ΠΑΟ
3. ΝΟΒ red
4. ΠΑΟΚ
5. ΝΟΒ blue
6. ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ
7. ΝΟ Πατρών
8. Νηρέας Γέρακα

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA