2/2 για το Περιστέρι με τον Ηλυσιακό!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με παρόμοιο σκορ με αυτό της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης (8-3), ο ΓΣ Περιστερίου πήρε ακόμα ένα τρίποντο από τον Ηλυσιακό και συνεχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά. Σε ένα ματς με κλειστό σκορ και ιδιαίτερο χαρακτήρα, η ομάδα του Τάσου Σχίζα έδειξε την αντίσταση της, όμως το πολυ αποτελεσματικό δεύτερο μέρος του Περιστερίου (4-0 σερί) ήταν κομβικό για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, 8-4!

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη προηγήθηκαν τόσο με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, όσο και με 7-1 αργότερα, ενώ στο τελευταίο μέρος η ομάδα των Ιλισίων ανέλαβε τα ηνία στο σκοράρισμα με το δικό της σερί 3-0. Αισίως λοιπόν, ο ΓΣΠ σκαρφαλώνει στους 17 βαθμούς όντας σταθερά στην τρίτη θέση του Β´ Ομίλου, ενώ ο Ηλυσιακός παραμένει χωρίς συγκομιδή βαθμών.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 8-4 

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 2-0, 1-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπομπός 1, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης 1, Αράι 1, Γκανάτσιος, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης, Τσιφτσή 1.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA