Η Ισπανία, από τις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος της Συγχρονισμένης κολύμβησης στον κόσμο, θα δώσει το παρόν  με το σωματείο  της Cns Costablanca  στο 2ο Greek Nireas Synchro Cup που διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου το διήμερο 29 και 30 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης των βορείων προαστείων.

Η συμμετοχή της ομάδας της Ισπανίας, από μόνη της προσδίδει ιδιαίτερο κύρος και αγωνιστική ταυτότητα στην διοργάνωση η οποία και φιλοδοξεί να καθιερωθεί στις πλέον σημαντικές του αθλήματος σε διασυλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη.

Το ενδιαφέρον ήδη είναι σημαντικό και σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχών που καταφτάνουν στα γραφεία του Νηρέα, εκτός της Ισπανίας, στο μίτινγκ θα βρίσκονται επίσης η Ουγγαρία, το Ισραήλ και η Γεωργία, μεταξύ των άλλων. Παράλληλα, από ελληνικής πλευράς, στους αγώνες θα μετάσχουν, σχεδόν όλα τα σωματεία που ασχολούνται με το εντυπωσιακό άθλημα της Συγχρονισμένης κολύμβησης.

Στο 2ο Greek Nireas Synchro Cup, που από φέτος συμπεριλαμβάνεται και στο επίσημο Καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), μετέχουν αθλήτριες 8 έως 15 ετών.