Πέρασε από τα Ιλίσια ο ΝΟ Ρεθύμνου!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Το εκπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο του ΝΟ Ρεθύμνου στο Ιλίσιο με το επιθετικό σερί 6-0, ήταν αρκετό για να «σφραγίσει την νίκη επί του «γηπεδούχου» Ηλυσιακού το Σάββατο 05/03, με το παιχνίδι της 15ης Αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να λήγει με το 16-8!

Η ομάδα του Γιώργου Τσόκα αντιστεκόταν σθεναρά στο πρώτο ημίχρονο, παραμένοντας κοντά στο σκορ, ωστόσο οι Ρεθυμνιώτισσες «ξέσπασαν» στο 3ο μέρος του αγώνα, με πρωτοπόρες στο σκοράρισμα τις: Αμάντα Αμορόζα με πέντε τέρματα συνολικά και την Καδιανή Κυριακάκη με τέσσερα αντίστοιχα. Με την σημερινή τους νίκη οι παίκτριες του Ανέστη Πεσματζόγλου παραμένουν στην 9η θέση της κατάταξης, ωστόσο σκαρφαλώνουν πλέον στους 15 βαθμούς, ενώ υπολείπονται μιας αγωνιστικής (ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Ρεθύμνου εξ αναβολής προγραμματισμένη για 06/03).

Για τον Ηλυσιακό, τέσσερα γκολ πέτυχε η Όλγα Σκαρπαλέζου με την ομάδα του Γιώργου Τσόκα να μην έχει ακόμα συγκομιδή βαθμών.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 8-16

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 0-6, 6-6

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου, Κουτίνιο 1, Κωνσταντά , Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο. 4, Ρηγοπούλου, Σκαρπαλέζου Ν. 1, Λιαπάκη, Κανταλέα, Νικολακοπούλου 1, Παναγιότι 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 1, Αμορόζα 5, Κυριακάκη 4, Τσιουγκρή 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Φραγγελάκη 1,  Λιμπιτάκη Στ. 1, Λιμπιτάκη Ευαγ., Λαμπαθάκη, Μπιρλιράκη.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA